צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
כוכבכחול טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 26, 2012 הודעות: 503
|
נשלח: 12:50 ,11 ינואר 2013, ו' כותרת הודעה: בעיה|מנסה להתחיל |
|
|
אני רוצה לשחק בפאלקון BMS הבנתי שיש לו קהילה ותמיכה.
אבל אני לא מוצא הורדה (הבנתי שהוא חינמי) ב"ויקי" ההורדה לא פועלת
צריך להוריד שם רק את הBMS או את הBMS והרגיל? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
|
נשלח: 17:22 ,11 ינואר 2013, ו' כותרת הודעה: |
|
|
RF כתב: | ברוך הבא. את ההורדה של BMS ניתן למצוא בדף ההורדות של פריפלייט. על מנת להפעיל את ההתקנה תדרש גם לדיסק התקנה של FALCON4 או לחילופין קובץ ההרצה של הסימולטור שעליו BMS מתבסס. יש לנו בקהילה בית ספר שיכול להדריך אותך בשלבים השונים בלימוד הסימולטור. אתה מוזמן לפרסם הודעה בפורום בית הספר על מנת ליצור קשר עם מדריכים. בנוסף אתה יכול להכנס לTeamspeak של פרייפליט. פרטים נוספים בלינק הבא:
http://www.preflight.us/HE/teamspeak.html
בנוסף, אני ממליץ לך לשוטט כאן בפורום ולקרוא עוד מדריכים ואודות פאלקון מדריכים ניתן גם למצוא בעמוד ההורדות של האתר תחת פאלקון4->מדריכים ובדף המדריכים של האתר. חלק ניכר מהמדריכים נכתב עבור גרסאות ישנות יותר של הסימולטור אולם עדיין רובם רלוונטים. אני דיי בטוח שרב השאלות שיצוצו לך נענו יותר מפעם אחת בפורומים השונים ולכן אתה מוזמן להעזר בפונקצית החיפוש בפורומים.
שיהיה לך המון בהצלחה!
RF |
הורדתי את falcon 4.0 התקנתי אותו ולאחר מכן התקנתי את הBMS עליו ואז אני מנסה לפתוח את הBMS הוא נותן כמה אופציות אני לוחץ על לאנץ' וזה עושה שהוא נתקל בבעיה ונאלץ להיסגר
מה שכחתי?
תודה על ההתייסות |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
|
נשלח: 18:01 ,11 ינואר 2013, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | אתה לא אמור להתקין את פאלקון 4 ועליו את BMS.
אתה לא חייב באמת להתקין בכלל את פאלקון 4.
מה שאתה רוצה לעשות עכשיו זה להסיר את כל מה שהתקנת, לקרוא את ההוראות בדיונים הדביקים, לקרוא את ההוראות בכל קובץ README שאי פעם תראה, ולעשות בדיוק מה שכתוב שם.
http://www.preflight.us/HE/ftopict-20180.html
זה באמת לא כל כך מסובך, ואנחנו בכל זאת פה לכל שאלה. אבל אתה חייב קודם כל לקרוא את ההוראות ולוודא שהבנת נכון לפני שתעשה משהו. במיוחד בתחום שלנו עם דברים שהקהילה יוצרת- שדורשים התקנות ידניות שונות ומשונות. |
הכל פשוט מבולגן
אם תוכל להסביר לי בטים ספיק יותר מאוחר יהיה אחלה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|