נשלח: 19:32 ,6 דצמבר 2012, ה' כותרת הודעה: כיצד מסירים ומתקינים מחדש משחקים מבוססי סטים ?
אני מעוניין ל"פנק" עצמי בכונן SSD ולהעביר אליו חלק מהסימולטורים שפועלים על סטים ונמצאים בכונן אחר (פיזי אחר)
יש לי סה"כ 4 משחקים הפועלים על סטים
במילים פשוטות איך מסירים ומתקינים מחדש את הסטים על כל המשחקים שיש עליו
האפשרות אמורה להיות די פשוטה, וטוב שיש אותה.
בתפריט Steam תוכל לבחור באפשרות Backup and restore games.
לאחר מכן פשוט תצטרך להסיר את סטים ואת ההתקנות של כל שאר המשחקים (זה בעיקר בשביל לנקות את הרג'יסטרי, אחרת אפשר סתם למחוק את כל התיקייה), להתקין את סטים עלהכונן החדש ובו לבחור שוב באפשרות backup and restore games אבל הפעם למטרת Restore של הגיבוי שיצרת קודם לכן.
עכשיו אני מבין ובטוח שאתה המומחה פה "למערכות הכוללות"
הבנתי בגדול מה לעשות - אודה לך אם תוכל לכתוב זאת בצורה מפורטת אני רוצה להיות בטוח בכל שלב שאני עושה
1.
2.
חסר לי לטעות בזה ולדפוק את המשחק
חקרתי עוד קצת ומסתבר שיש אפשרות מהירה יותר שסטים תומכת בה, במקום התהליך הארוך הזה.
הרבה יותר פשוט:
-סגור את סטים
-מצא את התיקיה שבה מותקנת סטים ומחק את הכל חוץ מהתיקיה steamapps ומהקובץ steam.exe.
-העתק את התיקיה והקובץ האלה אל הSSD שבו תיקיה שתכין מראש בשביל סטים. אל תמחק אותן עדיין, רק copy.
-הפעל מהSSD את steam.exe שיתחיל לבנות מחדש את מערכת הקבצים שלו במיקום החדש וכנראה גם לעדכן את הרג'יסטרי בהתאם.
-אם סטים עולה אחרי תהליך של עדכון והכל תקין, תרגיש חופשי למחוק את הקבצים המקוריים מהכונן הקשיח, כך שיישארו רק אלה שעל הSSD.
-משחקים לרוב שומרים קבצים על תיקיות שבכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, בשיטה הזאת התיקיות האלה לא נפגעות אם יש בהן מידע שחשוב לך (שמירות של מידע כמו חשבונות משתמש).
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה