צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF001 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 426
|
נשלח: 12:43 ,24 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: פצצות א"ק מונחות לייזר+שאלה לי אליך SAGID חשובה מאוד מא |
|
|
שלום לכולם .
אני יודע איך להפיל פצצות מונחות ליזר לפי המדריך באנגלית ( שבא עם המשחק )
עכשיו כשאני מפיל את הפצצה הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא כזאת :
מה שמיוחד בפצצות מונחות ליזר הוא גם שאתה יכול לבדוק אם המטרה שלך הושמדה ( שלא כמו פצצות MAVRICKS שאחרי שאתה שולח את הטיל אתה צריך להפעיל שוב את החשמל למצלמה הבאה ואז להינעל על אותה מטרה ) אקיצר אני מפיל את הפצצה ואז כשאני "עוקף" את המטרה זה כאילו המטוס שאני טס בו "מסתיר" לי את המטרה יעני אני טס אני עוקף את המטרה ואז כאילו אני רואה את הטילים של המטוס שלי במקום המטרה כאילו הם מסתירים לי וררק כשאני פונה הצידה אז לפעמים יש לי ראייה טובה על המטרה ...
זה אמור ליהיות ככה בכלל ?
תודה רבה לעוזרים מראש....
נערך בפעם אחרונה על-ידי IAF001 בתאריך 15:09 ,24 יולי 2006, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF001 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 426
|
נשלח: 15:08 ,24 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי עוד שאלה יותר חשובה אפילו מהשאלה הקודמת ... הורדתי את הסקינים של SAGID
והתקנתי אותם לפי ההסברים ב MENUAL והייתה לי את הבעיה שהייתה פה עם הקובץ DDC סידרתי את זה איך שהיה כתוב
http://www.preflight.us/HE/ftopict-1946.html
הסקין הראשון התחלף לי אני יכול לראות במקום הסקין הקודם שהיה לי סקין של צביעה של IAF בריבוע הראשון אני עושה ככה לכל הסוגים זאת אומרת שיש בצד 1 מתוך 5 אני עושה לכולם ככה וכשאני משחק זה לא פועל אז החלפתי בחזרה של הקבצים שאמרו בתחילת המדריך .. של הגיבוי של 2 הקבצים וזה עדיין לא פועל מה לא בסדר?? |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 15:44 ,24 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
המסנג'ר שלי הוא
sagid701@hotmail.com
דבר איתי ונפתור את כל הבעיות |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|