צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
jet-fighter טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 24/04/2005 הודעות: 523
|
נשלח: 11:15 ,24 אפריל 2005, א' כותרת הודעה: הדיון הראשון לפורום |
|
|
B] טוב ח'ברייה, זהו הדיון הראשון בפורום פלייט סימולטור 2004. לפני שאני אתן כמה מדריכים וטיפים אני רוצה לברך אותכם שבחרתם באתר שלנו, ושתהנו מכל רגע וחג פסח שמח.
טוב: אז המדריך שלי להיום: טיסות IFR
מהי?: טיסת IFR זהו קוד טיסה המתבצע מעל הים לטיסות אזרחיות בילבד!!!, בפלייט סימולטור תינתן שלכם אפשרות לתכנן טיסה ואחת מהאפשרויות לטיסות זו אפשרות זאת. (בימינו תמיד קוראים לזה "טראנס-אטלנטי).
הטיפים שלי: אם אתם רוצים לעשות טיסות מעל 5 שעות לפי שעון "זולו" (שעון זולו זהו שעון שטייסים משתמשים בו למטרות התמצאות, הוא מקביל לשעון "גריניץ'") כחו מטוס גדול ויציב שאתם בטוחים בו כמו בואינג 777 ו 747 ולא 737 כי הוא די קטן, אין לא ממשק נוח לטיסות כאלה, אין לא מיכלי דלק גדולים. לעומת זאת ל-777 ול-747 יש ממשק נוח והם נוחים לטיסה אם כי ה-777 הכי נוח כי יש לו גובה סביר, והוא באותה קטגורייה ל-747. (למתחילים: 747 הוא מטוס גדול ודי מסורבל בשבילכם, לפני שתטיסו אותו עשו את המדריכים שלכם בפלייט סימולטור לגבי ה-737. אם סיימתם אותו בהצלחה אתם כשירים גם ל-777. לאחר מיכן תתרגלו קצת ל-777 על-ידי המראות ונחיתות ורק אז תעברו ל-747.)
יש לי עוד טיפ אחד: בפליט סימולטור אם אתם בוחרים להטיס מטוסים קטנים מעל הים בחרו בצסנה סופר קראוון (זה המטוס שיכול לנחות מעל הים). המטוס נוח לשליטה וקל הטסה. הוא גם יכול לנחות על המים ואם אתם לא יודעים יש שדות תעופה ימיים. הם מופיעים תחת הכותרת" sea"
זהו לבינתיים, מקווה שתהנו מהדיון הראשון שלי... וכדי לצ'פר אותכם ולעשות לכם ג שמח יש לי לינק להורדת מטוס: המטוס הוא: BAE 146-200 QT - FEDEX and UPS זהו מטוס תובלה קטן, הוא ממש חמוד ואני אהבתי אותו. להורדה: fs 2004 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
jet-fighter טיסות סדירות
|
נשלח: 15:25 ,24 אפריל 2005, א' כותרת הודעה: |
|
|
שככתי לציין משהו: טיסות IFR יתבצעו אך-ורק כשאתם עושים לעצמכם מסלול תעופה מוגדר (מקום המראה ומקום נחיתה) |
|
חזור למעלה |
|
|
YoYo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/04/2005 הודעות: 17
|
נשלח: 20:04 ,25 אפריל 2005, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בעעעעעע מה זה השטויות האלה
ציטוט: |
מהי?: טיסת IFR זהו קוד טיסה המתבצע מעל הים לטיסות אזרחיות בילבד!!!, בפלייט סימולטור תינתן שלכם אפשרות לתכנן טיסה ואחת מהאפשרויות לטיסות זו אפשרות זאת. (בימינו תמיד קוראים לזה "טראנס-אטלנטי).
מה זה? טיסות אזרחיות בלבד? מה זה השטויות האלה? איך מנווטים מטוסי קרב? ד"א, הIFR של הפלייט זה IFR לא אמיתי שמתופעל ע"י וקטורים, כלומר הוראות של הפקח במקום ניווט IFR אמיתי. אז מהו IFR? על רגל אחת - Instruments Flight Rules - כללי טיסת מכשירים - כט"מ. איך טסים בזה? בניגוד לטיסות ראייה(VFR, ובארץ CVFR) האחריות על ההפרדה מוטלת על הפקח. מה עושים בעצם? כמו בכל דרך ניווט, גם כאן יש כלים. במקרה זה, בגול, משדרי רדיו - VOR, NDB וILS שהוא למעשה תוצר של הVOR בשילוב עם NDB, הNDB לציר האנכי והVOR לציר האופקי שנועד לנחיתות מדויקות. הדברים האלה, למעשה משדרי רדיו, נועדו כדי לתת לטייס כיוון לטיסה שלו, בדול, ולא ע"י ווקטורים שמתקבלים ע"י הפקח. זה על רגל אחת, מומלץ לעיין במדריכים נוספים, המלצה שלי בVFS - בית הספר לטיסה וירטואלית
הטיפים שלי: אם אתם רוצים לעשות טיסות מעל 5 שעות לפי שעון "זולו" (שעון זולו זהו שעון שטייסים משתמשים בו למטרות התמצאות, הוא מקביל לשעון "גריניץ'") - שעון זולו = שעון גריניץ', אותו דבר! כחו מטוס גדול ויציב שאתם בטוחים בו כמו בואינג 777 ו 747 ולא 737 כי וא די קטן, אין לא ממשק נוח לטיסות כאלה, אין לא מיכלי דלק גדולים. לעומת זאת ל-777 ול-747 יש ממשק נוח והם נוחים לטיסה אם כי ה-777 הכי נוח כי יש לו גובה סביר, והוא באותה קטגורייה ל-747. (למתחילים: 747 הוא מטוס גדול ודי מסורבל בשבילכם, לפני שתטיסו אותו עשו את המדריכים שלכם בפלייט סימולטור לגבי ה-737. אם סיימתם אותו בהצלחה אתם כשירים גם ל-777. לאחר מיכן תתרגלו קצת ל-777 על-ידי המראות ונחיתות ורק אז תעברו ל-747.)
המלצה - לא לטוס עם המטוסים הדיפולטיים של הפלייט. תורידו/תקנו, זה משתלם!
יש לי עוד טיפ אחד: בפליט סימולטור אם אתם בוחרים להטיס מטוסים קטנים מעל הים בחרו בצסנה סופר קראוון (זה המטוס שיכול לנחות מעל הים). המטוס נוח לשליטה וקל הטסה. הוא גם יכול לנחות על המים ואם אתם לא יודעים יש שדות תעופה ימיים. הם מופיעים תחת הכותרת" sea" ומה אם אני רוצה מטוס דו מנועי לטווח יותר רחב? אם התקלקל לך המטוס בים גם עם מטוס כזה לא יהיה לך הרבה סיכוי כי להנחית אותו כמו שצריך זה קשה, ולא רק במציאות! |
|
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Peled תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: 17/04/2005 הודעות: 1760 מיקום: F4ITDG
|
נשלח: 20:12 ,25 אפריל 2005, ב' כותרת הודעה: |
|
|
למה שטויות?
שמע JF ...אני מעולם לא שיחקתי בסימולטור הזה אבל תמיד אשמח להעשיר את הידע שלי בכל מה שקשור בתעופה.
זהו מידע מאוד מעניין!תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
אורח אורח
|
נשלח: 10:12 ,26 אפריל 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
חיחיחיחיחי,כמה שטויות,פלאקוניסטים אל תתיחסו להבל השטויות האלה.
יואב,נראה לי שזה הנוב מגיימר שעשה גם שם דיון דומה.
כמה שאלות "לגאון":
מה זאת אומרת רק מטוסים גדולים ורק בטראנס אטלנטי?
אז בטעות אני יכול לעשות טיסת IFR עם צסנה בתוך הארץ? אה זה בטח באג של המשחק
טוב את שאר היציאות יואב עשה במקומי
להשמע. |
|
חזור למעלה |
|
|
אורח אורח
|
נשלח: 10:13 ,26 אפריל 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
או אלוהים,עכשיו נוב קיבל ניהול לפורום? דאמט,אני יפעיל קצת קשרים בעניין כדי לבדוק למה איך.
ממש חבל שזה ככה. |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
אורח אורח
|
נשלח: 10:22 ,26 אפריל 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אין לי כוח להרשם ולשלוח לך בפרטי,אני ישלח לך משוב דרך האתר |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
YoYo טיסות סדירות
|
נשלח: 17:36 ,26 אפריל 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כן, קיבלתי את ההודעה שלך ואני אשמח
BTW, אורח:
1.מה זאת אומרת רק מטוסים גדולים ורק בטראנס אטלנטי? - נכון, אפשרי גם במטוסי מנהלים, אבל לא דיפולטיים(אם אני לא טועה, מה שכן יכול מבחינת טווח עולה כסף)
ד"א, גם ה757 ודגמים של 737 יכולים לעשות טרנס אטלנטי, ומציאות קונטיננטל איירלינס משתמשים בהם לטיסות לדבלין ולגלזגו ואפילו ארקיע הטיסה את שרון לארה"ב עם 757.
2. אז בטעות אני יכול לעשות טיסת IFR עם צסנה בתוך הארץ? אה זה בטח באג של המשחק - אני בטוח, תהיה רציני, רוצה לעשות שטויות? בבקשה! אבל כאן זה לא המקום. אני מניח שצריך לפתוח דיון OT ששם אפשר לעשות מה שרוצים, חוץ מספאם. |
|
חזור למעלה |
|
|
jet-fighter טיסות סדירות
|
נשלח: 17:46 ,26 אפריל 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כמה דברים:
1. אני מאוד מכבד את זה שאתה עונה לי..
2. בדיונים שלי אני בדרך כלל מדבר רק על הדיפולטים, (כי יש כאלה שאפילו לא שיחקו פה...)
3. אם תרצה לנהל ביחד איתי את הפורום (כי אני רואה שאתה מבין יותר ממני) אני אשמח.
4. קונטיננטל אירלינס לא עושה טראנס אטלנטי על 737 אלה רק עם 777 ו747-400, עם 737 הם עושים טיסות קרובות ובין ערים בארה"ב |
|
חזור למעלה |
|
|
YoYo טיסות סדירות
|
נשלח: 18:02 ,26 אפריל 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני מודע לכך שהם לא עושים טרנס אטלנטי עם ה737, אמרתי שהם עושים עם ה757.
לפחות לכך התכוונתי.
מה שניסיתי להגיד זה שתיאורטית הוא יכול מכיוון שיש לו טווח של 5000-7500 ק"מ, תלוי איזה דגם. במקרה זה, הדגם עם הטווח הכי ארוך הוא ה73G - 737-700. |
|
חזור למעלה |
|
|
YoYo טיסות סדירות
|
נשלח: 20:08 ,26 אפריל 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני מודע לכך, וגם התשובות היו בהתאם(אם כי בתור מנהל אני לא הולך להקל ראש).
הדיון הזה ינעל בקרוב ואני מקווה שלא יהיו עוד דיונים כאלו.
ערב טוב, יואב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|