יש כ"כ הרבה קרינה וגלי רדיו באוויר שלנו כך שבמידה ואתה מכבה את הראוטר
הייתי ממליץ לך לשים את הטלפון בפח
המחשב לעבוד עליו במרחק של 100 מטר
לא לךצאת מהבית
ולמגן את כל הקירות בבית
אחי זה שטויות
הקרינה אינה פוגע תוגם הוכך יותר מפעם אחת שזה קישקוש
יש כ"כ הרבה קרינה וגלי רדיו באוויר שלנו כך שבמידה ואתה מכבה את הראוטר
הייתי ממליץ לך לשים את הטלפון בפח
המחשב לעבוד עליו במרחק של 100 מטר
לא לךצאת מהבית
ולמגן את כל הקירות בבית
אחי זה שטויות
הקרינה אינה פוגע תוגם הוכך יותר מפעם אחת שזה קישקוש
אני יודע שזה שטויות.לא אני מכבה אותו זה סבא שלי הוא אומר גם שהוא מכבה אותו כי הוא מתחמם,זה נכון או שזה גם שטויות?
טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS [url="http://jpg.co.il/view/50f1882c746e4.jpg/"][/url]
זה לא מפריע לראוטר שמכבים אותו. עד השלב שהוא יפסיק להדלק
מצד שני, הוא גם יעבוד, עד שהוא יתקלקל
בכל מקרה,
כל מוצר חשמלי מתחמם, אין בזה סכנה כל עוד הטמפ' הגיוניות. הקרינה - גם ככה הכל מוצף קרינה א"מ סביבנו. אז התוספת של הנתב יחסית זניחה. אבל זה לגיטימי לחלוטיין.
בקיצור, דולק או מכובה - הכל אותו הדבר. שיעשה מה שהוא מוצא לנכון
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
קרינה של נתב רשת אלחוטית הינה קרני רדיו שלא מזיקים לגוף האדם, בעוד שמדובר בשידור בעוצמה יחסית חלשה מאשר שידור של תחנת רדיו שנמצא בכל מקום.
קרינת פלאפון סלולרית הינה מתחות התדרים של קרני מיקרו, אותם קרניים שהמירקוגל הביתי מפיק על מנת לגרום חימום של מזון במהירות וביעילות.
אפשר לשים לב שכשמדברים בפרק זמן מסויים בפלאפון האוזן או כל אזור אחר בגוף שקרוב למכשיר הסלולרי מתחמם.
נתב רשת אלחוטי הינו מוצר אשר מיועד לעבוד ללא הפסקה בכלל. אם טמפרטורת המכשיר יותר מחמה אלה כבר מגיעה למצב של חמה למגע, יש לבדוק את איזור האחסון ואולי לחפש מקום יותר מאוורר.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה