נשלח: 11:31 ,8 אוקטובר 2012, ב' כותרת הודעה: אקטיבצית NGX
שלום כולם קניתי את המטוס הזה לפני חודשיים בערך והשתמשתי באקטיבציה פעם אחת..לצערי וירוסים ובעיות אחרות לא השאירו ברירה ולפרמט את כונן C שם הסיריאל היה(חבל שלא הייתה לי הזדמנות לגבות אותו לפני הפירמוט)השאלה היא מה עושים..האם יש קובץ בתיקית הסימולטור שאפשר להעתיק לתיקיה החדשה שאני אתקין?
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 13:50 ,8 אוקטובר 2012, ב' כותרת הודעה: Re: אקטיבצית NGX
king כתב:
שלום כולם קניתי את המטוס הזה לפני חודשיים בערך והשתמשתי באקטיבציה פעם אחת..לצערי וירוסים ובעיות אחרות לא השאירו ברירה ולפרמט את כונן C שם הסיריאל היה(חבל שלא הייתה לי הזדמנות לגבות אותו לפני הפירמוט)השאלה היא מה עושים..האם יש קובץ בתיקית הסימולטור שאפשר להעתיק לתיקיה החדשה שאני אתקין?
לא. אין.
היית צריך להסיר אותו ע"י הרצת קובץ ההתקנה ולבחור remove. לפני פירמוט הדיסק, וכנ"ל את ה-FSX.
תכתוב לתמיכה שלהם.
עדיין לא הסרתי כלום..אני מתכוון להסיר את זה אבל אין לי את קוד האקטיבציה לכן לא עשיתי כלום..יש לי בעיה של הסימולטור במיוחד אם המטוס הזה בעיות גרפיקה של שטחים ובמטוס עצמו..לכן אני רוצה להסיר הכל ולהתקין מחדש..
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה