צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Achilles טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 07, 2012 הודעות: 10
|
נשלח: 11:44 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: איזה סימולטור כדאי לי? |
|
|
שלום,
אז לפני כמה דקות גיליתי את הפורום או אתר הזה (פריפלייט) וקודם כל אני חייב להגיד שזה מדהים ושזה פשוט מה שאני בדיוק מחפש. שמתי לב שהסימולטור שרוב האנשים פה הם BMS FALCON 4.32 ו IL2. אני בעצמי לא מכיר את אף אחד משני הסימולטורים אך יודע לפחות ש IL2 זה בקשר למטוסי הקרב ממלחמת העולם השנייה ו BMS 4.32 בקשר לF-16.
לי אין הרבה ניסיון עם סימולטורים אבל יש לי טיפה מכיוון ששיחקתי ב Flight simulator X (במטוסים אזרחיים לא בקרבים). אז הבקשה שלי היא האם מישהו יכול להציע לי עם איזה משניהם או אחרים (שהם סימולטורים קרבים) הכי כדאי לי להתחיל? כלומר אני יודע את הדברים הבסיסים (להמריא, לפנות ולנחות) כמו שהזכרתי קודם נוסף האם יש סוג של קורס? או מנואל שאפשר ללמוד ממנו על איך כיצד להפעיל את המכ"ם, איך לעשות LOCK ON על אויב בעזרת טיל וכדומה.
תודה מראש, חג שמח וסליחה אם חפרתי לכם. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
lirdon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 05, 2007 הודעות: 213
|
נשלח: 11:57 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
כודם כל ברוך הבא!
יש בתי ספר לטיסה בשני הסימולטורים, וכן קהילה של אנשים שמוכנים ללמד לכן תרגיש חופשי לחפש, לדבר עם אנשים ולהתנסות.
בקשר לשאלה עם איזה סימולטור הכי כדאי להתחיל, התשובה לא כל כך פשוטה, כיוון שזה גם תלוי במה אתה מחפש. ב-BMS קל יחסית לטוס, כיוון שהמטוס המתקדם מטיס את עצמו, הטייס הוא מישהו שפשוט מבקש מהמטוס לעשות משהו, רוב העבודה בו, זה תפעול מערכות. בעוד באיל-2 המערכות בסיסיות מאוד, וההסטה עצמה יותר מאתגרת.
בכל מקרה אם אני לא טועה אפשר להשיג עותקים חינמיים של שני הסימולטורים להתחיל לטו בשניהם, מה שכן יש הרבה מודים ועדכונים שצריך להתקין לכן צריך לשים לזה לב.
בקשר לשאלתך לגבי המדריך, ב-BMS יש מנואל עב כרס באנגלית שאפשר להשיג אותו ברשת, אבל קשה יחסית ללמוד ממנו, לכן עדיף ללמוד מהאנשים בקהילה.
בברכה, ויטלי
הטייס האוטומטי
נערך בפעם אחרונה על-ידי lirdon בתאריך 11:59 ,7 אוקטובר 2012, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/06/2005 הודעות: 798
|
|
חזור למעלה |
|
|
Achilles טיסות סדירות
|
נשלח: 12:00 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
קודם כל תודה על זה שענית כל כך מהר.
אז כנראה שאלך על BMS 4.32.
קראתי שצריך את פאלקון 4.0 כדי להתקין את ה BMS נכון?
ונוסף האם תוכל לפרט לי יותר על הבית לטיסה?
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Achilles טיסות סדירות
|
נשלח: 12:02 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
SOF כתב: | מטוס מתקדם BMS
מטוסי בוכנה IL2
אין תחליף לעבודה קשה ולימוד עצמי, הBMS הוא סימולטור מורכב ורציני, יש מלא מדריכים, בעיקר בתיקיית ההתקנה.
בנוסף פועל גם ביס״ט לסימולטור, תתעדכן. |
תודה.
אבל כנראה שלא קראת את כל הפוסט שלי אני אמרתי בהתחלה במפורט שרק לפני כמה דקות גיליתי את האתר פריפלייט... איך אתה רוצה שתוך חצי שעה אני כבר אדע שיש בית ספר לטיסה? |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/06/2005 הודעות: 798
|
נשלח: 12:04 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
לגבי ההתקנה, תריץ חיפוש פה בפורום יש אינספור דיונים בנושא.
לגבי הביס״ט, מבט זריז בפורום פלקון היה מביא אותך לדיון הזה http://www.preflight.us/HE/ftopict-19584.html
תשתדל לשאול שאלות רק אם מיצת עד תום את מערכת החיפוש שבפורום, יש פה תשובה כמעט לכל שאלה.
הגעת למקום חדש, אני לא מצפה שישר תדע על כל מה שקורה פה, אבל להיכנס לפורומים זו לא בקשה מסובכת.
נערך בפעם אחרונה על-ידי SOF בתאריך 12:07 ,7 אוקטובר 2012, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
lirdon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 05, 2007 הודעות: 213
|
נשלח: 12:05 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
Achilles כתב: | קודם כל תודה על זה שענית כל כך מהר.
אז כנראה שאלך על BMS 4.32.
קראתי שצריך את פאלקון 4.0 כדי להתקין את ה BMS נכון?
ונוסף האם תוכל לפרט לי יותר על הבית לטיסה?
תודה. |
נכון מאוד, ה-BMS הוא מאין הרחבה לפאלקון 4.0 הותיק, ויש להתקין אותו עם עדכונים שונים ומשונים.
בית ספר לטיסה יש פורום משלו (תגלול למטה ברשימת הפורומים), כרגע מתנהל קורס בסיסי או ראשוני איך שלא קוראים לו. לדעתי ביום שני יש הרשמה לקורס מזורז, את הפרטים אפשר למצוא בפורום עצמו.
בברכה, ויטלי
הטייס האוטומטי
נערך בפעם אחרונה על-ידי lirdon בתאריך 12:06 ,7 אוקטובר 2012, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Achilles טיסות סדירות
|
נשלח: 12:05 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
Ice טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 25, 2012 הודעות: 269
|
|
חזור למעלה |
|
|
Achilles טיסות סדירות
|
נשלח: 13:27 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה! |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Achilles טיסות סדירות
|
נשלח: 15:56 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה! |
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 21:45 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
ברוך הבא!
קבלת פה תשובות לכל השאלות אבל אף אחד לא המליץ לך להיכנס לTeamSpeak שלנו, זו הדרך שלנו לראות מי זמין לטיסה ולדבר אחד עם השני ברשת.
להלן קישור להסבר על הTeamspeak של פריפלייט:
http://www.preflight.us/HE/teamspeak.html
אני בטוח שתמצא שם אנשים מסבירי פנים שיעזרו לך בכל שאלה.
בהצלחה וחג שמח |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 22:34 ,7 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני ממליץ לך ללכת על שני הסימולטורים, ללמוד ולטוס על שניהם במקביל מכמה סיבות:
1. יש מספר גדול של אנשים בקהילה שלנו שטסים בשניהם.
2. בשניהם יש בי"ס טיסה, אגב חלק גדול מהמדריכים טסים בשניהם.
3. ב IL2 תקבל את תחושת ההטסה ולימוד הצג הפיזיקאלי של הטיסה באופן ברור במיוחד - זה מאד עוזר כשטסים בפאלקון.
4. ב IL2 תלמד דרך העיניים (ולא רק דרך המכ"מ וכדומה), מה שנקרא להרים את הראש מהמכשירים, להסתכל החוצה וללמוד הערך של מודעות מרחבית - זה מאד עוזר בפאלקון כאשר נכנסים לקרבות אוויר צמודים.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|