צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Tal97 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 27, 2012 הודעות: 11
|
נשלח: 12:36 ,31 אוגוסט 2012, ו' כותרת הודעה: רק הורדתי את המשחק ויש לי כמה בעיות לגבי המראה |
|
|
אני חדש במשחק רק הורדתי אותו ונכנסתי לתוך התא טייס ופשוט לא הבנתי איך להתניע את המטוס ולא מצאתי באיזה מדריך זה בתוך כל המדריכים שמקבלים עם המשחק וניסיתי דרך יו-טיוב וניתקלתי בבעיה ,המצערת שלי (או איך שלא קוראים למה שמחליט על המהירות) קיבלתי עם הג'ויסטיק ושאני מסנה להתניע לפי יוטיוב הוא קולט כאילו יש רק את הג'ויסטיק בלי המצערט . וניסיתי ללחוץ עם העכבר על המצערט בתא טייס וזה לא עבד לי . אז אני חייב לקנות מצערט או שיש משהו אחר לעשות ? ויש איך להתניע את המטוס ramp start במדריך בעברית של מישהו ?
תודה לעוזרים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ofir1016 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2011 הודעות: 304
|
נשלח: 13:33 ,31 אוגוסט 2012, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תוודא שבחרת באופציה הנכונה בתפעול תא הטייס ולא מסומנת המקלדת אלא הסטיק .
תיכנס למסך setup ותבדוק שם את כל הלחצנים של הסטיק. אם יש בעיות תנסה לעשות קליברציה לג'ויסטיק ולראות אם הוא תקין . |
|
חזור למעלה |
|
|
Tal97 טיסות סדירות
|
נשלח: 14:08 ,31 אוגוסט 2012, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על העזרה אני מקווה שזה יעבוד , אתה יודע איפה יש מדריכים בעברית על מהרגע שמתחיל המשחק ואתה בתא טייס עד סוף ההמראה ? |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
|
חזור למעלה |
|
|
Tal97 טיסות סדירות
|
נשלח: 21:08 ,1 ספטמבר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
סבבה תודה אחי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|