צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IDF_Raam טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 26, 2006 הודעות: 47 מיקום: ישראל
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 22:09 ,17 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
וואו!
מדהים לשמוע על החוויות ועל ההיבט האמיתי לגבי כל מטוס שמשנה לגמרי את דרך החשיבה מהסימולטורים המדהימים שמייצרים כיום.
דבר שממש מעניין זה התגובה של על השליטה:
The joystick in the sim responds too strongly
אפשר להגיד שאם הסטיק יגיב פחות ברגישות המטוס יהיה יותר עצלן, והקרבות יותר קשים ומעניינים!
מעניין אם אפשר לעדכן את OLEG בדברים הללו. |
|
חזור למעלה |
|
|
IDF_Raam טיסות סדירות
|
נשלח: 23:24 ,17 יולי 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
xcom כתב: | וואו!
מדהים לשמוע על החוויות ועל ההיבט האמיתי לגבי כל מטוס שמשנה לגמרי את דרך החשיבה מהסימולטורים המדהימים שמייצרים כיום.
דבר שממש מעניין זה התגובה של על השליטה:
The joystick in the sim responds too strongly
אפשר להגיד שאם הסטיק יגיב פחות ברגישות המטוס יהיה יותר עצלן, והקרבות יותר קשים ומעניינים!
מעניין אם אפשר לעדכן את OLEG בדברים הללו. |
הנושא הזה עלה מספר פעמים מפי טייסי עבר אשר בדקו את הסימולטור. כמדומני שהתפרסמה גם תגובה, בשם אולג, מדוע לא ישנו את התגובות של הסטיק (לצערי הפרטים לא זכורים לי, אבל זה היה הגיוני) IDF_Raam
http://www.idfsquadron.net/ |
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
|
נשלח: 6:31 ,18 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ממש חבל, הייתי מעדיף את הסימולטור יותר ריאליסטי אם כן. |
|
חזור למעלה |
|
|
NFoX טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 26, 2006 הודעות: 177 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 8:33 ,18 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מכיוון שיש הרבה סוגים של ג'ויסטיקים בשוק, יש בעיה לכתוב משחק שיהיה מותאם באותה מידה לכולם , לכן כנראה הייתה התפשרות על משהו באמצע שטוב יחסית לכולם.
אם המישחק היה נכתב לגויסטיק מסויים בלבד כנראה שזה היה אחרת , |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 12:05 ,18 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אבל יש אפשרות לכוון את הרגישות בכל ציר עד לקבלת התחושה "הנכונה". דווקא יכול היה להיות מעניין לאיזה הגדרות הוא היה מעדיף לכוון כדי שיורגש כמו במציאות.
דווקא יש לי מערכת מלאה כולל פדאלים ו TIR. אם הייתי יודע הייתי תורם אותם בשמחה כדי שהוא יוכל לנסות את כל האספקטים של הסים. |
|
חזור למעלה |
|
|
vlad_k טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 18/09/2005 הודעות: 285
|
נשלח: 15:00 ,18 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
101Hedgehog כתב: | אבל יש אפשרות לכוון את הרגישות בכל ציר עד לקבלת התחושה "הנכונה". דווקא יכול היה להיות מעניין לאיזה הגדרות הוא היה מעדיף לכוון כדי שיורגש כמו במציאות.
דווקא יש לי מערכת מלאה כולל פדאלים ו TIR. אם הייתי יודע הייתי תורם אותם בשמחה כדי שהוא יוכל לנסות את כל האספקטים של הסים. |
אז אולי תקבעו שבחלק השלישי הוא יבוא אליך
? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 15:43 ,18 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
בכיף.
תגובת IDF _________________________________________________ |
|
חזור למעלה |
|
|
IDF_Raam טיסות סדירות
|
נשלח: 23:56 ,18 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי סט מלא זו לא הבעייה. לא קל לנייד בן אדם בן 83.
ניתן לכוון את הגויסטיק לרגישות ההסטורית הנכונה, אולם אז תהיו בנחיתות לעומת מי שלא כיוון...ולדעתי גם מול ה AIץ
כנראה שלא כל דבר צריך לשחזר ב 100%, ולאלה מכם שלא השתתפו במלחמה - תחשבו על זה. IDF_Raam
http://www.idfsquadron.net/ |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 11:44 ,19 יולי 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר גם לנייד את הציוד אליו אם זו הבעייה.
מבחינת הכיול - הכוונה היתה רק לראות האם יש מצב שבו מגיעים לאמינות כמעט מלאה, כלומר האם ניתן להגיע בסימולטור למצב הכמעט אמיתי לפי עדות של טייס אמיתי שהיה שם. לדעתי זאת תהיה אינפורמציה ללא תקדים עבור המפתחים. ערך שלא יסולא בפז
לדוגמה - החבר'ה שמשחזרים קוקפיטים מלאים, נוטים בד"כ לפרק את הסטיק ולהאריך אותו כדי לקבל את התנועה האמיתית של סטיק שמתחיל ברצפה ויש צורך להניע אותו בתנועות גדולות יותר כדי לקבל את התגובה הרצויה. כשעובדים עם סטיק רגיל וקצר, התנועה הזויתית חזקה יותר ונוצר הרושם של תגובה מוגזמת כמו שהוא מתאר.
לגבי הנחיתות - צריך רק להתרגל. זה לא שתווצר מגבלה בשליטה המטוס, אלא רק שצריך יהיה להזין יותר תנועה כדי לקבל תגובה. מצד שני הרגישות תיגבר ויהיה אפשר לעשות גם תנועות קטנות של תיקונים עדינים מאוד, מה שיכול לשפר עבור טיסה במבנה צפוף. |
|
חזור למעלה |
|
|
vlad_k טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 18/09/2005 הודעות: 285
|
נשלח: 12:48 ,19 יולי 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אז תשיגו סטיק גדול
חחחחח
|
|
חזור למעלה |
|
|
IDF_Raam טיסות סדירות
|
נשלח: 17:13 ,19 יולי 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
לגבי הנחיתות - כוונתי היתה שאם תכייל את הגויסטיק לתגובה איטית, ותתמודד מול כאלה שלגויסטיק שלהם תהיה רגישות גבוהה יותר, אתה תהיה צודק הסטורית אבל בבעיה רצינית בסימולטור (תהיה הסטוריה בקרב).
מדובר לא רק על רגישות הגויסטיק - מדובר על תגובה איטית יותר של המטוס לשינויים בהיגוי. IDF_Raam
http://www.idfsquadron.net/
נערך בפעם אחרונה על-ידי IDF_Raam בתאריך 23:49 ,19 יולי 2006, ד', נערך בסך הכל 3 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
|
נשלח: 17:54 ,19 יולי 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ולמי שאינו מכיר....
ניתן לבצע שינויים לרגישות הג'ויסטיק גם מחוץ למשחק בCONF.INI
את הרגישות שם אפשר לסדר כך כשתזיזו את הג'ויסטיק טיפה תקבלו תזוזה מלאה לאחד הכיוונים.
בהצלחה בכיולים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 10:15 ,20 יולי 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
רגישות נמוכה = תנועות גדולות,
רגישות גבוהה = תנועות קטנות.
זה רק עניין של הרגל, אין איבוד יכולות לדעתי.
יש גם כלי מאוד נחמד שעוזר לשמור כל מיני קונפיגורציות, והוא גם טוב לכיול כל הצירים בצורה גראפית שלא נתמך במלואו מתוך עמוד הכיול שבתוך IL-2. יש לו גם כמה תבניןת מוגדרות מראש שניתן להתבסס עליהם בתור התחלה.
כנסו ללינק הזה http://www.airwarfare.com/Sims/FB/fb_essential_files.htm וחפשו תחת הנושא Joystick Utilities את JForce וחבורתו. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 21:26 ,20 יולי 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
חברה, בטח שיהיה לג'ויסטיק רגישות יותר גבוהה!
מרחב התנועה של סטיק אמיתי (של יאק 9 לדוגמה) הרבה יותר גדול משל סטיק קטנצ'יק שיושב לכם על השולחן... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|