צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 13:25 ,27 יולי 2012, ו' כותרת הודעה: גיבוש קהילת il2 לטייסת בפלקון |
|
|
שלום חברים-כפי שדיברנו במפגש בשבוע שעבר לקחנו על עצמנו גיבוש של טייסת פלקון שתורכב בבסיסה מהחברים מ il2 . ואכן חלקנו מתקדמים יפה מאד בלימוד ואחרים קצת פחות בגלל אילוצים שונים, ואחרים עדיין לא החליטו על עצמם אם הם מעוניינים ללמוד את פלקון. ולכן מי שמעוניין ללמוד ולהכנס לטייסת פלקון בבקשה שישרשר כאן על מנת שנוכל לעזור לכולם גם בהתקנות וגם ברצף הלימוד. המטרה היא תוך חודשיים להעמיד טייסת חזקה ופעילה במקביך ל-il2. יש המון חומר כתוב ללמוד, והכי חשוב שקמים עוד ועוד חברים שמוכנים ללמד ולהדריך אפילו אחד על אחד בשיטה, שכל מי שלמד חומר מסויים, מייד הופך למדריך לחבר אחר. בהצלחה לכולנו. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
לביא טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/02/2007 הודעות: 440
|
נשלח: 22:16 ,27 יולי 2012, ו' כותרת הודעה: |
|
|
היי.
ראשית יוזמה מבורכת,
שנית, אני הבעתי נכונות באחד הפוסטים שלי, להכנס ולבצע תהליך של הסבה לטובת הפלקון.
בהזדמנות זו ברצוני לאודות ליונתן על העזרה בהתקנה של הפלקון וכמובן על קינפוג הגו'סטיק ובכלל.
הבחור עם נכונות לעזור בכל שעה ובנדיבות , ידע בפלקון ובכלל רציני מאוד ביחס לגילו.
לכן אני חושב שנכון היה לצרף אות למדריך מן המניין |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|