הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 15:34 ,7 יולי 2012, שבת כותרת הודעה:
אם אתה יודע להטיס מטוסים כבדים או מוכן להשקעה של זמן בלימוד המטוס הכי ריאליסטי שקיים היום ל-FSX
אז הייתי הולך על קניית ה-PMDG 737NGX, הוא עולה 70$. ואפשר להסתפק בחבילת הבסיס(737-800 ו-900). הרחבת ה-600/700 עולה עוד 30$ ואפשר לדעתי לוותר עליה.
זה מטוס שדורש מחשב טוב. והשקעת זמן בלימוד. אבל אם למדת להטיס אותו על בוריו, אתה די יודע להטיס 737 אמיתי. לפחות מבחינת מערכות. הוא השאיר את כל המתחרים(כולל LVLD הרחק מאחור).
הוא מגיע עם התיעוד של בואינג (שהותאם ל-PMDG). התיעוד הטוב ביותר שניתן לחשוב עליו.
למעשה כל המערכות של המטוס האמיתי עובדות באופן ריאליסטי בתוסף.
נשמע מעניין באמת למדתי פעם עוד בתקופה של הFS9 על ה747 שלהם וה737 שלדעתי הוא היה בזבוז..
בקשר למפרט:
RAM:8GB
WIN7 64 BIT
GTX 580 שהוא 1.5 GB
ACPI X 64 BASED PC
אני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהוא די חלש למפרט כזה..אבל בתאוריה אני חושב שהמטוס יעלה בלי בעיה..
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 15:48 ,7 יולי 2012, שבת כותרת הודעה:
747 ו-737 הקודמים ועוד של FS9 הם בכלל לא ברי השוואה, זה להשוות פרארי לחיפושית.
המטוס יעלה בלי בעייה הבעייה היא פריימים בסינרים כבדים. אבל 747 של PMDG נחשב בעבר למאד כבד (בייחוד גרסת X) אז ה-NGX די מזכיר אותו.
אני חושב שזה מטוס שהוא גן עדן למי שבאמת מתעניין באיך מטוס נוסעים נראה ומוטס. אבל הוא דורש השקעת זמן בלימוד שלדעתי זה חלק מההנאה הגדולה של התוסף הזה.
אני בדרך לקניה של הדבר הזה וחיפוש האוקספורד למדריך של המטוס המצוין הזה
נקווה שהמחשב לא יעשה בעיות אם זה והכל ילך חלק..אשמח לקישורים של מדריכים למטוס או כל דבר שיעזור..תודה על התגובות המהירות
עוד שאלה..איך לקנות את המוצר?הוא מגיע בדיסק או בהורדה?כי מופיעה לי האפשרות רק ADD TO CART ולא משהו אחר..
לגבי מדריכים. באופן עקרוני מגיעים כל המדריכים:
Flight Crew Operation Manual1+2 (מערכות וביצועים+מגבלות)
Flight Crew Training Manual (הליכים ונהלי טיסה)
Quick Reference Handbook (נהלי חירום)
כל החומר שהוזכר שמגיע עם המטוס הוא חומר רשמי של בואינג.
מגיע גם טוטוריאל כחלק מהמדריכים או להורדה מ-PMDG (לא זוכר במדוייק).
יש גם מספר טוטוריאלים ברשת
ואם אתה רוצה לקצר את הדרך-גם ביוטיוב יש מלא חומר.
ככה שלא חסר מדריכים.
כמו שמולי המליץ הקניה שווה נכנסתי בנתיים לכמה דקות למטוס להתרשם ובאמת זה דבר גדול..יש בעיה..לכן אני מפרסם פה ולא שואל אותו בפרטי..
בפנל 2D אני יכול ללחוץ על דברים אבל אני לא אראה שינוי לדוגמא אני מעלה את המהירות ל260 אבל ב2D אני לא אראה אבל ב3D אני אראה..
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה