צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 12:55 ,6 יולי 2012, ו' כותרת הודעה: האם קהילת il2 בסכנה? |
|
|
בזמן האחרון יש התרופפות משמעותית בטיסות המשותפות הנגרמת מסיבות שונות כמו המעבר לפלקון, מבחנים , חו"ל וכדומה. במשך השנים תמיד היו עליות וירידות ביכולת של כל חבר לטוס יחד. חייבים לשמור על גחלת הקהילה שלא תכבה ורצוי שביום קבוע אחד בשבוע ישתדל כל אחד כמידת יכולותו לטוס יחד ב il2 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2009 הודעות: 962
|
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_201ELI טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 27, 2006 הודעות: 155
|
נשלח: 19:55 ,7 יולי 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
כתשובה ליוחאי, ראו את "הפוסט" ליום חמישי הקרוב. |
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
נשלח: 22:43 ,7 יולי 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
שבוע טוב לכולם
אלי היקר והטוב, זהו בדיוק הנקודה החשובה שלדעתי צריך לברר
תשובה חלקית נתת בדבריך למעלה באומרך "תגובה", וח"ו אין בדברי תלונה וביקורת על אף אחד, חיות של קהילה היא לא ברמה של "בעיה" "ותגובה" שבאה לתת לה מענה
קהילה שחיה פשוט חיה: יש קמפיינים, אם אין קמפיינים יש בי"ס לטיסה שמעורבים בו, וכשזה לא פעיל, מישהו מארגן פעילות (למשל כמו מה שאתה מנסה לעשות מדי שבוע-שבועיים) יש גם אנשים העושים עבור הקהילה באופן שלא מתפרסם אבל מה שברור שכל זה חייב בסופו של דבר להיות מתורגם לתנועה נראית בפורום שהוא הכלי ומראה לחיות הזו ולצערי זה לא כך
ושוב אין בדברי תלונה וביקורת על אף אחד אלא ניסיון לברר מציאות מסויימת האם היא טבעית או שמא יש לה סיבה שאולי לפותרה.
העובדה שלאשכול הזה הגיבו רק 2-3 מלמדת לדעתי על "בעיה" (ושוב אולי היא טבעית ואין מה לעשות,כשם שחצ'קונים הם בעיה טבעית לגיל הבגרות... )
רוב חברי הקהילה לא נמצאים בפורום !!!!
הפורום שהוא אחד מ"המראות" של הקהילה (האם נכון לאמר "היה ?) המלמד על חיות, ברוב הזמן "מת" האם זה מלמד על משהו ? " לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)
|
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 23:52 ,7 יולי 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
יוחאי - יש הרגשה של ירידה בפעילות זה נכון, אני אישית יותר פעיל כרגע בפאלקון כי אני מתחיל להרגיש סוג של מיצוי בIL2 וצריך קצת חידוש ואתגר שמצאתי בפאלקון.
בכל זאת, למה בעצם לא מוציאים טיסות מאורגנות פעם בערב או כמה פעמים בשבוע?
אולי פעם בשבוע תעשו קצת קרבות אוויר של 2 על 2 או 3 על 3 ותפיקו לקחים? זה לא דורש ארגון שנוטל זמן והפעילות בהחלט מלמדת ומעניינת.
אפשר גם למצוא הרבה מידע על איך לבצע קרבות בזוגות או ביחידים ולנסות בתיאום עם חברים אחרים בקהילה לעשות ניסיונות.
KfirC2 - אותך אני בקושי רואה טס ויותר בפורום, אולי אם תשקיע יותר בטיסות ובשיתוף לאחר מכן בפורום, תראה יותר תזוזה.
אני גם בטוח שיש הרבה מה ללמוד על IL2 ועיקר הפעילות צריכה להגיע מהחדשים שעדיין מגלים את IL2, בתור מישהו שטס שנים בIL2 לצערי אני כבר פחות מתלהב אבל בוודאות שמח להצטרף לפעילות. |
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
נשלח: 0:17 ,8 יולי 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
xcom כתב: |
KfirC2 - אותך אני בקושי רואה טס ויותר בפורום, אולי אם תשקיע יותר בטיסות ובשיתוף לאחר מכן בפורום, תראה יותר תזוזה.
|
לא אהבתי את הטון המתנשא הזה שלך - במיוחד שציינתי שאין לי בעיה עם אף אחד וראוי לברר מבחינה מהותית ולא אישית ואתה משכת את זה לכיוון אישי.
אם יש לך בעיה אישית ואתה חש נקיפות מצפון הם אינם בגללי ולפיכך אין לך מה להפנות אלי אצבע כל שהיא, כפי שאמרתי כל אחד תורם את חלקו על פי ראות עיניו וודאי לא מטיל על אחר את "האשמה"
די אם היית מסתפק בטיעון הלגיטימי שאתה חש שמיצית עצמך זה היה מספק תשובה להבנה הכללית
ברגע שהוספת את שהוספת והפנת את זה אלי - ליכלכת !!!
ולא היו ראויים כלל להיכתב וודאי להתפרסם.
|
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
|
נשלח: 1:12 ,8 יולי 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
וואו, מה זאת התגובה הזו????
איזה טון מתנשא? איזו בעיה אישית? ואיזו האשמה?
אני בקושי מכיר אותך ובקושי יצא לנו לדבר בTS, סה"כ רשמתי שאני בקושי רואה אותך טס ולדעתי כשטסים יותר יש יותר תזוזה ופעילות גם בפורום.
שום דבר ממה שנרשם לא בא לפגוע בך, אולי התגובה שלך מגיעה מנקיפות מצפון שלך?
תקרא שוב מה רשמתי, אני מדבר על ה"חיות" שהזכרת, בסה"כ אני מציע שתטוסו יותר ותגלו יותר על IL2 ואני חושב שהנושאים שיעלו לאחר מכן בפורום יתנו תזוזה טובה יותר מאשר הנושאים שיש כרגע. |
|
חזור למעלה |
|
|
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 4:32 ,8 יולי 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
ואו אני כל כך מצטער שהדיון גולש לפסים כאלה ו לא זאת הייתה כוונתי. כפיר- xcom הוא אחד האנשים שתרם ותורם לקהילת il2 במשך שנים, שעות ולילות בלי סוף, בסבלנות באורך רוח ובאהבה גדולה. אני יכול להעיד על עצמי כמה שעות xcom יש לי שתמיד ניתנו לי ממקומות הכי טובים וחבריים שיכולים להיות. ולכן אין ספק שטעית הפעם, כפיר, ולא בושה לבקש סליחה, כי להגיד על מור שהוא מתנשא!!!??? מצחיק כמה שזה מגוחך. וכדי להיות מעשיים אשמח אם נקבע יחד יום בשבוע לטוס כזוג בלי להמתין לקמפיינים או למשימות של יום חמישי -מקווה לפגוש אותך בטימספיק. מור--מובן לגמרי הרצון שלך לחדש דברים וללמוד סימולטור שונה כל כך בהחלט נשמח מאד אם במשך הזמן כשתתפנה תלמד אותנו גם פלקון ואני בטוח שכשנבקש עזרתך ב il2 תשמח לעזור.
כפיר תעיין בקישור הבא http://www.preflight.us/HE/ftopict-17983.html |
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 6:19 ,8 יולי 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני לא חושב שהדיון בכוונה גלש לפסים כאלו, יוחאי, אני מניח שבגלל שבכתב אי אפשר תמיד להבין מה האינטונציה, לפעמים זה נשמע אחרת ממה שמתכוונים, בגלל שאנחנו לא שומעים פה את הצליל של הדיבור, אז היתה פה סך הכל אי הבנה.
לגבי הנושא עצמו, אני חושב שהכל בסדר..
מלבד הקמפיינים והמשימות המסודרות, זה עובד ככה שפשוט נכנסים לTS וטסים, וזה לא משנה באיזה סימולטור.
לכל סימולטור יש את היום הקבוע שיש קמפיין או משימה קבועה, ובלי קשר לזה, ביום-יום פשוט טסים בTS באופן ספונטני, אם זה איל2 או DCS או פאלקון או לא משנה מה..העיקר הוא, להגיע לTS. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
|
נשלח: 10:20 ,8 יולי 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
KfirC2 - אני לא רואה בהודעה שלי שום יהירות, אבל בוא נגיד שאם תחפש תמצא כנראה מה שאתה רוצה בכל הודעה.
ההצעה שלי שתגיע יותר לטוס וכך זה גם יעזור יותר לפורום ולקהילה היא כהמלצה, אתה לא חייב להיענות לה ומן הסתם היא לא מגיעה מיהירות כלשהי או אצבע מאשימה כלפיך.
כאשר אתה רואה משהו שלא לרוחך זה לא אומר שהוא לא צריך להיאמר, ביכולתי להכניס להודעות שלי כל מה שאני רואה לנכון, במידה ומשהו לא לרוחך בבקשה לטובת הדיון ובהקשר לנושא תתן את דעתך, במידה והבעיה עם התגובה היא אישית אני ממליץ לטובת הדיון שתעבור לפן הפרטי.
צורת התגובות האחרונות שלך לא מכובדת, בוודאות אשתדל בעתיד לא לענות בדיונים בהם תשתתף, אולי תמצא אצלי עוד תכונות לא קיימות ותסיט לגמרי את נושא הדיון.
יוחאי - אשמח לעזור לכל מי שמעוניין להתחיל וללמוד את פאלקון, אני בזמן מוגבל כרגע אבל בטוח יכול לפנות שעה פעם או פעמיים בשבוע.
אני גם ממליץ על התקופה הזו כי היום בערב ב22:30 יפתח קמפיין 24/7 "הקרב על סיני" סבב 2, אנחנו צריכים את כל הטייסים שיכולים לעזור! |
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 10:38 ,8 יולי 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
חברה אני מבקש להפסיק מייד את הטון הדיבור הזה.
כולם פה בקהילה עובדים ותורמים רבות (ואני יזכיר רק את אלה שהגיבו בפורום*.
חיים - משדרג ועורך את מדריכים בביס"ט
מולי - כותב מדריכים חדשים
אלי - בונה משימות לכלל הקהילה
אלון - מתאם עם הטייסות מחול קמפיינים
מור - הוא מדריך ראשי של קורס אויר-אויר והדריך הרבה חניכים
אור - מדריך בביס"ט לטיסה ובונה סקינים
יוחאי - מדריך בביס"ט ומוביל בניית משימות ועוד
והרשימה לא נגמרת.....
KfirC2, אני יודע שאתה מעלה את זה מתוך אכפתיות לקהילה.
ומי כמוני יודע כמה אתה תורם לקהילה ולביס"ט (הדברים ששלחת אמורים להתפרסם בהשבוע באתר).
אבל - זו לא הדרך. כדברי חז"ל : "דרך ארץ קדמה לתורה".
- איו לי בעיה להמשיך בדיון - העינייני - אבל בלי האשמות.
אם יהיו כאלה - הדיון ינעל ובלי אזהרות נוספות.
---- עריכה ----
בין התחלת כתיבת התשובה שלי ללחיצת הכפתור השלח - הדיון התדרדר - הדיון הזה ננעל סופית. מאוד עצוב לי שככה צריך אני צריך לעשות.
מי שרוצה לדבר על הנושא הזה מזזמן להגיע למפגש של אלי ולהעלות את הנושא בישיבת קהילה. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|