צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
KfirC2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2009 הודעות: 962
|
נשלח: 1:15 ,1 יוני 2012, ו' כותרת הודעה: תמונות ממשימת ההפצצה על נאפולי-איטליה +שאלות ולקחים |
|
|
לקחים מהמשימה ומהטיסה:
שלב התיכנון
כאשר מתכננים משימה יש להודיע/לשאול מראש באילו מטוסים נטוס על מנת שנוכל לקרוא קצת על המטוס ולהתנסות בו (יש כאלו שהדבר נחוץ להם עדיין)
שלב המשימה
1. האם כך טסו "החברה הטובים" עם מפציצים ? כלאמר "חיתוכים ותפירות" פעם לימין ופעם לשמאל על מנת שלא לעבור אותם ?
במילים פשוטות האם לא תתכן טיסה ישרה ואופקית בליווי מפציצים ?
2. חובה ! חובה ! חובה ! להמתין וליצור זוג חדש ולא להתפתות להיכנס לקרב לבד גם במצב בו נראה שאתה יכול להפתיע - במקרה שלי זה היה הגובה הרב בו הייתי וזיהיתי מטוס אוייב (XCOM)
העובדה שירדתי עליו הייתה בעוכרי מאחר וכתוצאה מהמהירות עברתי אותו, הוא סגר עלי מהר וגם מהר מאד הפיל בדיעבד אם הייתי ממתין למיכה שכבר היה בסביבה אולי התוצאות היו שונות
זו הייתה אשליה שמדובר בטרף קל.
3. מודעות מצבית חייבת להיות של שני "בני הזוג" גם על המוביל לברר היכן מס' 2 שלו ומס' 2 וודאי
מה קורה אם המוביל הופל - מה עושה בן הזוג ? למי הוא מצתוות, קורא, זועק לעזרה...
4. בסרטון שצילמתי מתברר שברגע שניתן לי כיוון למבנה (אותו איבדתי בסיומה של ההפצצה), עשיתי את הדרך לכיוןן המבנה בדיוק מעל לנמל...מעל לנ"מ, היה ראוי לסגור טווח דרך האגפים, להתרחק מהנ"מ ומשם לסגור לכיוון המבנה.
5. בסרטון הנ"ל התברר שהמודעות המצבית שלי לאחר שהמוביל שלי נפל הייתה נמוכה, רואים את הרגע בו המוביל שלי נעלם, ואז התחלתי לדקה+ להתברבר, משהו שנראה בדיעבד כמו "טיסת יום העצמאות מעל ת"א" במבט חיצוני ניתן היה לראות מימיני את המבנה מתרחק ואילו אני הייתי עם החרטום בנסיקה...אילו רק הייתי מפנה את הראש, אבל כנראה הייתי שקוע עם האף בתוך התא.
"נערי ליווי"...
מעל למטרה
BOMBS AWAY
נ"מ חזק מעל למטרה
לזה הוא העיף את הגה הכיוון
וכך נראה קוקפיט/ טייס "שירה לו כדור [נ"מ] אחד ב...." ("הנעליים של פוגי") ואני חשבתי שהמוות נראה לבן...
וכך זה נראה מבחוץ או בפארפרזה "מבפנים הכל מת"...
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 8:26 ,2 יוני 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
יפה מאוד ! watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|