צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
blevi232 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 07, 2011 הודעות: 2
|
נשלח: 12:48 ,26 05 2012, שבת כותרת הודעה: מספר שאלות טכניות שמציקות לי הרבה זמן |
|
|
שבת שלום לכולם :]
אני חדש פה ומטיסה את FSX כבר כמה חודשים...
יש מספר דברים שלא הצלחתי למצוא להם תשובות ואשמח אם תוכלו לסייע:
1. האם יש דרך להגדיר מקש קיצור להיפוך דחף? לא מצאתי סעיף כזה בהגדרות.
2. יש דרך להפעיל את כל הפונקציות הקרקעיות בנמל תעופה? גרירה, מטען, תדלוק וכו'...? (יש לי את שתי חבילות ההרחבה)
3. איך מפעילים אוטו-ברקס במטוסים של בואינג?
4. מה זה הסימולטור level D ?
5. אני רואה כל הזמן אנשים שמטיסים מטוסים מטורפים ומגניבים (777, ינשוף, 767 וכו'...) ואוכל את עצמי מקנאה ;)... איך מוסיפים את המטוסים האלה? זה עולה כסף?
קצת חפרתי, אבל ממש אשמח לקבל את עזרתכם...
תודה ושוב שבת שלום וטיסה נעימה לכולם :-) |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 14:57 ,26 05 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
blevi232 כתב: |
1. האם יש דרך להגדיר מקש קיצור להיפוך דחף? לא מצאתי סעיף כזה בהגדרות.
2. יש דרך להפעיל את כל הפונקציות הקרקעיות בנמל תעופה? גרירה, מטען, תדלוק וכו'...? (יש לי את שתי חבילות ההרחבה)
3. איך מפעילים אוטו-ברקס במטוסים של בואינג?
4. מה זה הסימולטור level D ?
5. אני רואה כל הזמן אנשים שמטיסים מטוסים מטורפים ומגניבים (777, ינשוף, 767 וכו'...) ואוכל את עצמי מקנאה ;)... איך מוסיפים את המטוסים האלה? זה עולה כסף?
| 1. F2 מפעיל מהפכים.
2. לא מכיר את האפשרויות הפנימיות של הסימולטור, אבל יש תוסף בשם AES של Aerosoft שמספק את כל שירותי השדה (התוסף חינם, השירותים בחלק מהשדות מחייבים קניית קרדיטים).
3. בכל דגם בואינג המיקום של המפסק קצת שונה אבל הוא נמצא באיזור מרכז לוח השעונים(רשום עליו AUTO BRAKES) לדוגמא ב-767(סימנתי במסגרת אדומה):
ההפעלה היא ע"י הצבת הבורר על עוצמת הבלמים הרצויה או RTO להמראה(Rejected Take Off)
4. Level-D הוא שם החברה שפיתחה ומוכרת תוסף בתשלום של בואינג 767-300ER, תוסף מאד ריאליסטי ונחשב בשורה הראשונה של התוספים הכי איכותיים לפלייט סימולטור.
http://www.leveldsim.com/sevensix_home.asp
5. רובם הכמעט מוחלט עולים כסף, ראה ערך סעיף 4. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
blevi232 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 07, 2011 הודעות: 2
|
נשלח: 23:54 ,29 05 2012, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה.
את הבורר של הבלם האוטומטי הכרתי. אין משמעותו הפעלת אוטומטית של מעצורי אוויר בנגיעה? אם כן זה עדיין לא קורה אצלי. יש הסבר? |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|