צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Melvil טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 25, 2012 הודעות: 10
|
נשלח: 22:28 ,3 אפריל 2012, ג' כותרת הודעה: Thrustmaster T-flight X hotas |
|
|
שלום, מקווה שזה קשור לכאן
אני מעוניין לקנות את הסטיק הזה, אבל הייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליו, הוא עולה כ-280 ש"ח.
הנה קישור לדף המוצר:http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/tflight-hotas-x
הוא נראה טוב, ואפשר להפריד אותו בין המצערת לסטיק. אבל בגלל שהוא מתאים גם לסוני 3 נראה לי שהוא קצת מצועצע...
מה אתם אומרים? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 23:16 ,3 אפריל 2012, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אהלן
תראה, בסך הכל זו מערכת נחמדה, למישהו שמתחיל זה אחלה..יש לך גם סטיק, גם טוויסט וגם דוושות אצבע על המצערת..מצערת בגודל מלא, כובע, מגוון לחצנים, אז זה נותן לא מעט דברים..
זה שזה מתאים גם לפלייסטיישן זה לא נורא, הגרסא הקודמת, שהיתה כמעט זהה, היתה רק לPC..אני מאמין שהם עשו את הגרסא הזו גם לPS3 פשוט בשביל להגדיל את פלח השוק.
עכשיו, מבחינת איכות החומרים, הנדסה, זה לא heavy duty מה שנקרא...כלומר, פלסטיקי קצת, אחרי תקופה הוא מתבלא..מתחילים להיות deadzones והקפיצים מאבדים מכוחם והמירכוז הולך, שברים פנימיים.
לי יש את הגרסא הקודמת בסדרה, וכאחרי שנתיים בערך הוא פשוט נגמר לחלוטין.
בקיצר, אחלה למתחילים, מחזיק כשנה-שנתיים. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
Melvil טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 25, 2012 הודעות: 10
|
נשלח: 23:51 ,3 אפריל 2012, ג' כותרת הודעה: |
|
|
Or כתב: | אהלן
תראה, בסך הכל זו מערכת נחמדה, למישהו שמתחיל זה אחלה..יש לך גם סטיק, גם טוויסט וגם דוושות אצבע על המצערת..מצערת בגודל מלא, כובע, מגוון לחצנים, אז זה נותן לא מעט דברים..
זה שזה מתאים גם לפלייסטיישן זה לא נורא, הגרסא הקודמת, שהיתה כמעט זהה, היתה רק לPC..אני מאמין שהם עשו את הגרסא הזו גם לPS3 פשוט בשביל להגדיל את פלח השוק.
עכשיו, מבחינת איכות החומרים, הנדסה, זה לא heavy duty מה שנקרא...כלומר, פלסטיקי קצת, אחרי תקופה הוא מתבלא..מתחילים להיות deadzones והקפיצים מאבדים מכוחם והמירכוז הולך, שברים פנימיים.
לי יש את הגרסא הקודמת בסדרה, וכאחרי שנתיים בערך הוא פשוט נגמר לחלוטין.
בקיצר, אחלה למתחילים, מחזיק כשנה-שנתיים. |
אוקיי, אז אפשר לשלוט איתו על ציר הסבסוב, שזה טוב לא הייתי בטוח שאפשר.
והאמת שלשנתיים זה בדיוק מה שאני צריך אותו, וגם גרסא יותר חדשה היא בטח טיפה פחות גרועה מהקודמת, אז זה בסדר.
ולגבי הקפיצים, יש לי Logitech 3D EXT כבר שלוש שנים, ועכשיו הוא ממש מת, בגלל שהציר סבסוב שלו בלוי, אז המטוס פשוט פונה ימינה אוטומטית, וצריך כל הזמן לשים את היד עליו ולשמור את המטוס ישר, דבר כזה יכול לקרות בThrustmaster?
הם כתבו שם שזה לMicrosoft Flight simulator.. זה שטויות נכון? אני יודע שזה שאלה טיפשית פשוט קרה לי הרבה פעמים שקניתי מוצרים שגויים.
תודה רבה מראש על העזרה! |
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|