צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 19:49 ,27 מרץ 2012, ג' כותרת הודעה: מבצע להשבת טייסים במילואים |
|
|
במסגרת מאמץ להחזרת טייסים לפעילות עלה רעיון להקמת צוות שירכז טלפוני ואימיילים של כל הטייסים מהעבר ולהשיבם לפעילות. אחת האפשרויות שנבחנה היא להכריז על תרחיש פעם בחודש. התרחיש צריך להיות מרתק מהיר חזק וכולל אפשרויות תקיפה קרקעית ויירוט. לדוגמא תרחיש של דוגפייט של אדומים וכחולים כשהמנצח הוא הצד שמצליח להביא מטוסים שלו לחניה של הצד השני. כמובן שמטוסי האויב ונמ וספינות קרב ינסו למנוע זאת. כל טייס שנופל יוכל להמריא מייד שוב ולחזור לקרב במגבלת המטוסים הזמינים. ארועים כאלה מלהיבים ומענינים ואולי טייסים שקשה להם להתחייב לפעילות שותפת בקהילה ימצאו בכך עניין. דעתכם? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 20:02 ,27 מרץ 2012, ג' כותרת הודעה: |
|
|
נשמע מאתגר גם ברמה האישית וגם ברמה הקבוצתית...
אני בפנים! |
|
חזור למעלה |
|
|
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 22:08 ,27 מרץ 2012, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כהמשך.. אני לוקח על עצמי לנסות לארגן את כל הטייסים במילואים ולכן אזדקק למידע. שמות ואם אפשר אימיילי או טלפון של כל הטייסים מהעבר. מי שזוכר או מכיר אשמח לקבל מידע בפרטי.
מבטיח לעדכן בהמשך. |
|
חזור למעלה |
|
|
martefi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 07, 2009 הודעות: 100
|
נשלח: 16:34 ,28 מרץ 2012, ד' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי כמה מפות עם משימות מעניינות, כולם COOP. אפשר להשתמש בהם. יש גם חומר רקע, וגם הבריפינגים - קיצור - כל מה שצריך. רק יש בעיה אחד - כל החומר הנלווה - ברוסית. גם המשימות הם בעיקר בחזית המזרחית. אני גם מוכן להנדס משימות COOP מעניינות - מפות וכסומה, אם יהיה צורך.
ועוד. עוד מעט אני גומר את הפקת הסרט - "לוחמי המערכה האווירית באוקיינוס השקט" - המוקדש לכל הקמפיינים שעברנו לאחרונה. אולי גם זה יתרום משהו להחזרת הטייסים וגיוס חדשים. |
|
חזור למעלה |
|
|
fibola טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 22, 2006 הודעות: 488
|
נשלח: 17:28 ,28 מרץ 2012, ד' כותרת הודעה: |
|
|
נשמע מעולה -
אני מאמין שחלק שומעים שעכשיו הם צריכים לטוס שעתיים מעל ים ולא בטוח שיהיה להם קצת אקשן במסגרת הקמפיינים (וגם אם כן) ואז עוד שעה להחזיר את המטוס הם כבר מוותרים מראש.
אקשן קצר מועד ללא חששות לגורל המטוס - שיאפשר , בין היתר, להשתטות -יחזיר חלק מהם.
נערך בפעם אחרונה על-ידי fibola בתאריך 10:08 ,29 מרץ 2012, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
martefi טיסות סדירות
|
נשלח: 22:09 ,28 מרץ 2012, ד' כותרת הודעה: |
|
|
martefi, ב-COOP אי אפשר להמריא שוב עד סוף המשימה - אני חושב שיותר טוב למשימות כאלה משימות מסוג dogfight. אפשר לעשות משימות עם אוניות נעות וכיבוש בסיסים zuti moving dogfight server - זה בדיוק מה שרץ שנו בשרת.
עוד רעיון - צריך לעשות את על המפת ישראל [/quote]
ואיפה אפשר להשיג את המפה של ישראל? |
|
חזור למעלה |
|
|
martefi טיסות סדירות
|
נשלח: 23:54 ,4 אפריל 2012, ד' כותרת הודעה: |
|
|
שוב פעם אני שואל - איפה אפשר להשיג מפת ישראל שבה דובר כאן? ב-HSFX אין שום ישראל. רק סיני. האם הכוונה לסיני? |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|