נשלח: 19:07 ,27 מרץ 2012, ג' כותרת הודעה: צריך המלצה על שדרוג למחשב
פתחתי אתמול דיון באותו נושא בפורום OT ורק לאחר מכן נזכרתי שיש את הפורום הזה (חומרה) אז מי שזה נוגע לו (מנהלים) אני מתנצל על ה"דבל פוסטינג" אתם יכולים לסגור את הדיון בעמוד ה OT .
ועכשיו לעניין:
שלום לכולם,
המחשב שלי כבר בן 7 והוא כבר התעייף קצת ובנוסף לכך הוא כבר לא יכול להריץ את כל התכנות והמשחקים החדשים ולכן אני שוקל כבר תקופה לשדרג אותו או לקנות מחשב חדש.
אני רוצה מחשב שיוכל בקלות יחסית להריץ את רוב או כל מה שיש כרגע בשוק (אני לא מדבר על תוכנות מפוצצות לעריכה או שאר מפלצות שמשתמשים בהן באופן תעשייתי) ויוכל גם לסחוב כמה שנים קדימה כי אין לי את הבסיס הכלכלי להתחיל להחליף מחשב כל שנתיים אז אני צריך שהחלקים יהיו מאיכות טובה.
המחיר הוא כזה: מאז שהתגייסתי הצלחתי לחסוך 5000 ש"ח פחות או יותר.
על מה תוכלו להמליץ לי במחיר הזה?
נ.ב: שמעתי שעומדים לצאת מעבדים חדשים של אינטל וכרטיסי מסך חדשים האם כדאי לחכות שהם יצאו מאחת הסיבות האלו:
1)השפעה על מחיר חומרה נוכחית?
2)אולי המחיר שלהם יהיה נמוך מספיק?
אני שוקל אם לקנות מחשב בהזמנה או לרכוש חלקים ולהרכיב בעצמי (אין לי ניסיון) ואם מומלץ שארכוש בהזמנה האם תוכלו להמליץ לי על חנות טובה ואמינה באזור חיפה?
תודה מראש,
בהערכה רבה
"אני עושה לי מנגינות ממטוסים
ממטוסים כה אדירים שאת השמיים מרעידים
במבערים ששואגים
אני עושה לי מנגינות, ממטוסים"
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה