צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF_15 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 08, 2012 הודעות: 26
|
נשלח: 13:03 ,3 מרץ 2012, שבת כותרת הודעה: פחד מטיסות |
|
|
אני רוצה להיות טייס והכי מצחיק זה שאני פוחד מטיסות
איך אני יכול להתמודד עם הפחד הזה תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_15 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 08, 2012 הודעות: 26
|
נשלח: 13:25 ,3 מרץ 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
הפחד נבע מזה שהייתי בן -8 הייתי מרבה בלצפות ב"תעופה בחקירה" אם אתה מכיר וזה מראה אסונות ומזה פחדתי
תודה אני אנסה להתמודד |
|
חזור למעלה |
|
|
FOX5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 09, 2010 הודעות: 512
|
נשלח: 9:12 ,4 מרץ 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
היי IAF_15,
כמו שאורי אמר, פוביות וחרדות נובעות ממקרה שקרה בעבר. אני לא חושב שמקרה כמו "מעופה בחקירה" יכל לגרום לך לדבר כזה, כי גם אני וגם הרבה אנשים רואים את זה וזה לא עושה כלום. כדי לטפל בפוביה, צריך קודם לבדוק ממה היא נובעת, מה המקור שלה. אחרי שגילינו מה המקור, יש המון טיפולים- אפשר לטפל בזה דרך NLP ודמיון מודרך ועוד הרבה דברים דומים. תוכן הטיפול ב NLP הוא לנסות לאתר את המחשבות השליליות ולנטרל אותם. כי בסך הכל פוביה זה דבר שנמצא במוח, המוח זוכר שקרה מקרה כזה,או שעלול לקרות מקרה כזה, אבל בעצם כאן ועכשיו הכל בסדר!
שוב, כמו שאורי אמר, זה דורש טיפול מקצועי והייתי ממליץ לך לפנות אליו, זה יעזור
זה אולי יעזור לך- http://www.youtube.com/watch?v=Q1txCsP9khI |
|
חזור למעלה |
|
|
ofir1016 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2011 הודעות: 304
|
נשלח: 12:26 ,4 מרץ 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
כפי שאמרו קודמיי הכי טוב ומומלץ זה איש מקצוע שמתמחה בטיפול בפוביות (אני למשל למדתי פסיכולוגיה גילאית וזה לא אותו הדבר) . דבר שני כדי שקצת תרגע : הסטטיסטיקה של תאונות אוויריות (תעופה אזרחית כמובן) היא מאוד נמוכה יחסית למספר הטיסות . בשנת 2011 היו רק 28 תאונות עם 507 הרוגים .
תיכנס לקישור למטה ותתרשם קצת לבד .
http://aviation-safety.net/statistics/period/stats.php?cat=A1
כמובן שמאחר ויש לך פוביה מטיסות הסטטיסטיקה לא תעזור לך להתגבר אלא רק גורם מקצועי מתמחה .
בהצלחה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|