צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ARIKARIK טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2011 הודעות: 22
|
נשלח: 14:20 ,25 פברואר 2012, שבת כותרת הודעה: בעיה עם נחיתת ILS |
|
|
באופן תמוה אני לא מצליח לנחות פתאום ILS במסלול 12 בבן גוריון. לעומת זאת אני כן מצליח לנחות ILS במסלול 26 . איך זה יכול להיות? מה אני עושה לא בסדר? התדר זה 110.30 . מה עשיתי לא בסדר?? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 17:12 ,25 פברואר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ARIKARIK כתב: | באופן תמוה אני לא מצליח לנחות פתאום ILS במסלול 12 בבן גוריון. לעומת זאת אני כן מצליח לנחות ILS במסלול 26 . איך זה יכול להיות? מה אני עושה לא בסדר? התדר זה 110.30 . מה עשיתי לא בסדר?? |
הגזמת. הצפת בפרטים.
מה אתה מצפה משאלה כל כך מפורטת? (עכשיו ברצינות, לא נתת כמעט שום פרט שיכול לסייע להבין את הבעייה)
אי אפשר להבין מה לא בסדר ממה שלא סיפרת. בהנחה שאתה כבר יודע את אופן הביצוע בקוקפיט, ואתה שואל על הנתונים, הכל מופיע בדפית:
יכול להיות שאתה מתחיל גבוה מדי ולא מיירט glideslope בגלל זה, יכול להיות שלא הכנסת Course(כיוון הקרן), כי אתה מציין רק את התדר בשאלה, זה לא מספיק! יכולות להיות 101 סיבות.
תדר לוקלייזר: 110.30MHz
כיוון לוקלייזר: 118 מעלות
תחילת גישה(הנמכה) כ-16 מייל מנתב"ג
גובה תחילת גישה: 5,000 רגל
יירוט glideslope בגובה 3,000 רגל, [חציית LL (ה-NDB שמציין את תחילת הפיינל) ב-2,000 רגל.]
יש הרבה מידע בדפית שכדאי להכיר ע"מ להבין במדוייק איך לבצע את הגישה(הביצוע הוא לא רק תדר, CRS, לחיצת APP)
תשתדל להגיע בנתונים האלה ואז לבצע את הכניסה לגישה.
בכלל עצה כללית להיכנס לאתר VFS(ב-IFS אין כרגע באתר) לעבור קצת על החומר של קורס מכשירים כדי שתוכל לבצע את הגישות עצמאית תוך הבנה לבד של הדפיות והנתונים הרלוונטיים (ולא רק ILS)
http://www.vfs-il.net/vfs/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=14
דורש רישום.
מומלץ (חומר מעניין) מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|