צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2008 הודעות: 138
|
נשלח: 21:34 ,22 פברואר 2012, ד' כותרת הודעה: כמה שאלות |
|
|
אז ככה נתקלתי בכמה דברים שעוררו בי את הצורך לשאול שאלה:
1) שאר המטוסים שטסים איתי במבנה לא תוקפים מטרות קרקע בחלק מהפעמים, נניח אם יש משימה להשמיד מסלול המטוסים האחרים פשוט טסים אחרי עד למטרה לא תוקפים ואז חוזרים עם כל הציוד יש לציין שאני אומר להם לשחרר נצרות ובמשימה יש לנו מטרה מוגדרת לתקיפה
2) יצא לי להתקל במצב שבו כוחות ידידותיים השתלטו על שדה תעופה / גשר / מפעל וכיוצ"ב אשר סומן לי כמטרה בתדריך ורק אחרי שחזרתי מהמשימה גיליתי שלמעשה השמדתי משהו שיכל לקדם את הכוחות ופגעתי בהתקדמות הצבא- האם יש דרך להתעדכן במהלך הטיסה במצב ההתקדמות של הכוחות?
3) האם ישנה אפשרות לחלק את המטרות באזור היעד בין המטוסים שאיתי במבנה ולא מתוך הגדרה מראש? הכוונה האם ישנה אפשרות שכאשר אני מגיע אל איזור המטרה (נניח שדה תעופה) ורואה שאני יכול להשמיד את המסלול בעצמי אני אוכל לפקוד על שאר הטייסים לתקוף מבנים אחרים באיזור? ואם ישנה אפשרות כזו אעריך מאד אם תסבירו לי איך או לאיזה עמודים לפנות במדריך (כי אני לא מצאתי את זה לבד)
תודה מראש
רועי "אני עושה לי מנגינות ממטוסים
ממטוסים כה אדירים שאת השמיים מרעידים
במבערים ששואגים
אני עושה לי מנגינות, ממטוסים"
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2008 הודעות: 138
|
נשלח: 19:06 ,24 פברואר 2012, ו' כותרת הודעה: תודה |
|
|
תודה רבה! "אני עושה לי מנגינות ממטוסים
ממטוסים כה אדירים שאת השמיים מרעידים
במבערים ששואגים
אני עושה לי מנגינות, ממטוסים"
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
regev06 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 113
|
נשלח: 15:03 ,1 מרץ 2012, ה' כותרת הודעה: |
|
|
הימנעות מתקיפת כוחות ידידותיים:
אני עושה יעף נמוך מהר ונטרול ספקות. כשאני מעריך שמסוכן לי לרדת לזיהוי, אני מרמה שולח בן זוג לתקוף. אם מדובר בכוחותינו הוא תמיד יסרב. אני עושה את זה גם באויר אויר כשאין אוואקס.
מישהו מציע TRACKIR למכירה? שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון). |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|