צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
GR27 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 12, 2006 הודעות: 86
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
F-14 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Apr 18, 2008 הודעות: 469 מיקום: ראשל"צ
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 17:43 ,3 פברואר 2012, ו' כותרת הודעה: |
|
|
לא, לא outerra
המנוע הזה (וגם XPLANE) מסוגל לדמות פלנטה שלמה ואילו בaeroflyfs יש לנו רק את שוויץ, לכן הפירוט של הקרקע (מבחינת טקסטורות) כל כך גבוה.
כרגע לפי מה שהבנתי כל מה שיש ב"סימולטור" הזה הוא רושם ויזואלי.
אין שימוש בניווט, הקוקפיט לא לחיץ, אין עבודה עם המנוע (אי אפשר אפילו לכבות אותו), אין אפשרות לשנות שעות יום, אין מטוסי AI, אובייקטים של autogen בכמות נמוכה מאוד ומודלי הטיסה מוזרים (בsimhq חלק טוענים שזה מזכיר יותר טיסנים...מעניין למה )
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
adi518 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 16, 2012 הודעות: 101
|
נשלח: 22:00 ,16 יוני 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
הסימולטור "שוחרר" ברשת בשבוע שעבר אז ניסיתי אותו. מבחינת המנוע הגרפי, אין ספק שזה בנוי כמו שצריך, מבחינת הסימולציה אני לא יודע להגיד כל כך (עוד אין לי מספיק ניסיון עם סימולטורים). צריך כמובת מחשב סביר+ בשביל להנות מ FPS חלק (~60). להלן תמונת מסך:
המראתי מהעמק למטה ועשיתי סיבוב:
jpg upload
סרטונים:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KAZwLM_mVzo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aiBUDmaY1KU[/youtube]
ממליץ לכולם לנסות.
נערך בפעם אחרונה על-ידי adi518 בתאריך 21:49 ,14 אפריל 2013, א', נערך בסך הכל 4 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 23:45 ,16 יוני 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
adi518 כתב: |
אני לא כל כך יודע איך הוא מבחינת דיוק של הסימולציה אבל אין ספק שזה לא "משחק ילדים". זה סימולטור שלדעתי תוך זמן קצר, עם עדכונים ותוספות יעבור את FSX ברשימת הסימולטורים הטובים ביותר.
|
ברוך הבא ותודה על הביקורת
אני לא רואה את זה קורה כשאי אפשר אפילו להקליק על כפתור אחד בכל קוקפיט שהוא והעולם מוגבל לאיזור שוויץ.
אם יגדילו את השטח, ייאלצו לרדת לרמת פירוט נמוכה יותר שאליה FS או XP יכולים להגיע בעזרת תוספים שונים.
ולכן לתעופה כללית FS וX-Plane ימשיכו להיות בראש- בגלל שהם מדמים איזור הרבה יותר גדול, עם מטוסים ומערכות שניתן לתפעל וגם העולם מאוכלס- לא טסים לבד וכאן נכנס עניין הסימולציה הרבה יותר מאשר לטוס סתם בין הרים יפים.
כרגע, יחסית, זה אכן משחק ילדים. יידרש זמן ארוך עד שיגיע לרמה גבוהה יותר, אם בכלל, בעיקר בגלל שהחברה שמפתחת אותו קטנה למדי.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
adi518 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 16, 2012 הודעות: 101
|
נשלח: 0:50 ,17 יוני 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
ניסית את הסימולטור ?
אם יגדילו את השטח, הסימולטור פשוט ישקול יותר. והם כנראה ישתמשו באותה שיטה שהם בנו את האיזור של שוויץ. הם השאירו את האיזורים הפחות פופולרים עם גרפיקה ברמה של FSX\XP ואת השאר ברמת פירוט מאד גבוהה. עם כל התוספים של FSX, כולל אלו שעולים כסף רב (20-30$) לא ראיתי משהו שקרוב לזה, ראיתי דברים נחמדים אבל עדיין רחוק מהרמה שאיקרוס הגיעו אליה. לי נראה שהם עשו צעד לא גדול מדי עם הסימולטור כדי לקבל את תגובת השוק. התגובה טובה ולכן אין לי ספק שהם יוסיפו וישדרגו. יש לסימולטור הזה פוטנציאל ענק למרות החסרונות שהזכרת. |
|
חזור למעלה |
|
|
king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 08, 2007 הודעות: 1025
|
|
חזור למעלה |
|
|
רועיקר123456789 טיסות סדירות