-- תוספת --
עכשיו חיטטתי קצת בפורמים של BMS ובלינקים.
אני פשוט בהלם. לפני ההשקה של BMS אחד מאנשי צוות הבטא ביצע המרה של כל השטחים של PMC לBMS. החבר'ה של PMC התעצבנו, והוא הוריד את כל הלינקים, התנצל בצורה פומבית והעביר את כל העבודה שלו לידיים של PMC לביקורת (שיראו מה הוא עשה ויאשרו את זה לשיחרור). PMC לקחו את כל החומר הזה, שינו כמה דברים מינוריים וגובים על זה כסף.
אין להם שום בעלות על ישראל. דודי עבד על השטח המקורי כמעט לבד ולמיטב ידיעתי הוא ממש לא היה חלק מ PMC, הוא גם תמיד היה פתוח בקשר למודים לשטח. בנוסף אליו בצוות המקורי היה את T BONE שיצר חלק מהטקסטורות ואני שעזרתי עם תחקיר וקצת TILING. גם אם T BONE היה חלק מ PMC (ואני לא בטוח בכלל שכן), השטח לא שוחרר במסגרת הקבוצה שלהם והיה עצמאי. יש לציין גם שבשטח ל BMS כבר אין זכר לטקסטורות הישנות בכל מקרה.
אחרי השחרור המקורי אני המשכתי פיתוח ל SP3, AF, OF... ו FF פיתחו לגרסה שלהם את ITO (הם לא PMC).
הדף ש VIFF הביא ישן מאוד וסקר שטחים שהיו זמינים לפאלקון באופן כללי, השטחים של PMC נמצאים בדף אחר שמקושר בהודעה הראשונה. אם הם ינסו לטעון שהשטח שלהם אני אעיף אותם מכל המדרגות, הוא תמיד ישאר חופשי.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה