צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
hawk1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2010 הודעות: 56
|
נשלח: 21:24 ,13 ינואר 2012, ו' כותרת הודעה: צ'ק סנונית |
|
|
יש לי כמה שאלות:
מה דורשים הצ'קרים?
האם זה אפשרי בכלל ללמוד את כל הבדחים בעל פה ואם כן אז האם כולם מצליחים ללמוד אותם?
אני שואל מתוך סקרנות כי אני רוצה לדעת האם זה כל כך קשה לעשות צ'קים כי בכל זאת 60% עפים (אין מכסות כמו שכולם אומרים... -_-'') ואם אפשר גם איזה סימולטור או תצלומים של תא טייס של הסנונית אני אשמח
תודה למי שיכול לעזור לי ואני מבקש שלא לשאול אותי שאלות, אני פשוט צריך את העזרה שלכם כמה שיותר מהר |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 23:36 ,13 ינואר 2012, ו' כותרת הודעה: |
|
|
בטייסת יש מוק אפ של התא שאפשר להתאמן בו (לא יודע מה הגבלות הזמן שם)
כן, אפשרי ללמוד בעל-פה. ולא, לא כולם מצליחים. אתה תגלה בשלב מסויים שאתה צריך גם ללמוד בעל-פה את המפה עם כל האיזורים, נקודות הדיווח והישובים באיזורים. (יחד עם גבהים של נקודות הכניסה, היציאה והנתיבים).
אתה צריך לקחת בחשבון שחלק מהתכונות שמחפשים הם יכולת להתמודד עם לחץ, וזה יכול לבוא לידי ביטוי גם בדברים המאוד קטנים כמו לזרז אותך להקשר בתא.
בגדול אפשר להגיד שהם מחפשים את הראש והידים הדרושות לטיסה.
חלוקת קשב, התמצאות במרחב ועוד.
יש גם מקרים של אנשים מהגפים המוקדמים שעוברים את הצ'קים ועפים בשלבים הקרקעיים בהמשך.
וגם כאלה שמודחים בראשוני.
בקיצור, אם יש לך את זה, יש לך את זה. אם לא, אתה תודח בסופו של דבר. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
RoiTwik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 26, 2008 הודעות: 219
|
נשלח: 8:03 ,15 ינואר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
ללא ספק שפשר ודרוש ללמוד את כל הבדחים בעל פה, ואם לא תדע אותם עד למבחן ההסבה- לא תעבור אותו.
אם אתה נכנס לקורס שאתה יודע את הבדחים שצריך (ממש לא צריך את כל הדפים, אל תבהל) אז יהיה לך הרבה יותר קל, כי יהיה לך זמן חופשי ללמוד את נהלי הטיסה והמפה כמו שצריך. בהצלחה! |
|
חזור למעלה |
|
|
gilad2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 06, 2010 הודעות: 125
|
נשלח: 11:25 ,15 ינואר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
uri_ba כתב: | אתה צריך לקחת בחשבון שחלק מהתכונות שמחפשים הם יכולת להתמודד עם לחץ, וזה יכול לבוא לידי ביטוי גם בדברים המאוד קטנים כמו לזרז אותך להקשר בתא.
בגדול אפשר להגיד שהם מחפשים את הראש והידים הדרושות לטיסה.
חלוקת קשב, התמצאות במרחב ועוד.
|
מדוייק!
הם מחפשים תכונות של מנהיג, התמודדות, תפקוד ולמידה במצבי לחץ וכדומה.
זה מה שצריך כדי להיות באחוזון הגבוה שעוברים את הקורס.
אם אתה בלחץ, ומראה סימני ייאוש או הרגשת מצוקה מכל דבר - גם מהעובדה שלא הצלחת ללמוד משהו בעל פה - אזי אתה בכיוון הלא נכון!
הדרך היחידה להיות בציפיות שלהם זה לפעול בצורה המתבקשת:
אומץ.
התמודדות.
המשך עבודה במאמץ גם כשמופעל עליך לחץ גבוה.
לראות תמיד את עצמך מצליח בכל מצב.
להמשיך באופטימיות כל הזמן ולא באופוריה.
ועוד כל התכונות מהמשפחה הזאת.
כדאי מאד להכנס לראש הזה של לוחמנות בצורה מאוזנת.
בהצלחה רבה
חניך לשעבר בקורס 135 |
|
חזור למעלה |
|
|
hawk1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2010 הודעות: 56
|
נשלח: 11:39 ,26 ינואר 2012, ה' כותרת הודעה: |
|
|
בגדול חבר שלי התגייס ואני פשוט רציתי לעזור לו אז תודה לכולכם על העזרה אני בטוח שהוא יעבור |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|