צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 18:12 ,8 ינואר 2012, א' כותרת הודעה: האם il2 מזהה מקלדת נומרית? |
|
|
אם אחבר ב usb מקלדת נוספת, מקלדת נומרית,--מקלדת קטנה רק של החלק של הספרות- האם לדעתכם il2 או פאלקון יזההו אותה לצורך הרחבת המקשים הזמינים סמוך לסטיק ולמצערת?היא קטנה קומפקטית וזולה ונותנת עוד כיול של 10 מקשים. זאת כמובן במקביל למקלדת הרגילה שלא ננתק אותה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2009 הודעות: 962
|
נשלח: 22:24 ,8 ינואר 2012, א' כותרת הודעה: וואלה יוחאי "גנבת" לי שאלה :) |
|
|
אני תכננתי לשאול האם ניתן לחבר מקלדת (פשוטה) USB נוספת על מנת להגדיל את היצע המקשים
ז"א מה יותר פשוט מלחבר ולבדוק - אבל זהו שאין לי אז מי שניסה ויכול לנדב מניסיונו -
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
Setup בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 510 מיקום: נתניה
|
נשלח: 22:27 ,8 ינואר 2012, א' כותרת הודעה: Re: האם il2 מזהה מקלדת נומרית? |
|
|
yohay כתב: | אם אחבר ב usb מקלדת נוספת, מקלדת נומרית,--מקלדת קטנה רק של החלק של הספרות- האם לדעתכם il2 או פאלקון יזההו אותה לצורך הרחבת המקשים הזמינים סמוך לסטיק ולמצערת?היא קטנה קומפקטית וזולה ונותנת עוד כיול של 10 מקשים. זאת כמובן במקביל למקלדת הרגילה שלא ננתק אותה. |
אם אני מבין נכון,
זו עוד מקלדת במקביל לקיימת (רק של ספרות)
ולכן לא תקבל עוד פונקציונליות ממנה, היא לא מזוהה כבקר נפרד,
לצורך ההמחשה, אתה יכול להוסיף עוד עכבר לעכבר הקיים - תקבל אפקט של עכבר אחד בלבד,
אתה יכול להוסיף למחשב מקלדת USB שלמה ולא רק ספרות - לא תקבל פי 2 מקשים חדשים לתכנות.
מקש 9 יזוהה כאותו מקש 9 בשתי המקלדות (אם יש לך כזו מקלדת בצד - תנסה לצורך הבדיקה ותעדכן),
בניגוד למצב שבו אפשר למפות עוד ג'ויסטיק בנוסף לקיים ולהשתמש בכפתורים שלו כהרחבה לקיים. Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|