צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
מטוסניק טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 20, 2011 הודעות: 65
|
נשלח: 18:31 ,27 דצמבר 2011, ג' כותרת הודעה: SP1 |
|
|
היי
תקשיבו הורדתי הרבה סינרים ל SFX ורק שניים מהם עבדו לי (מתוך מלא) חלקם זה אלה שעולים כסף והעלו לאינטרנט וחלקם סינרים רגילים הבעיה היית שלא היה לי SP1 ועכשיו אני מתקין אותו (לפי מדריך של מייקרוסופט) ואני צריך לדעת אחרי שאני יתקין אני צריך לעשות את כל הסינרים מחדש או שהם ישר יעבדו לי?
סינרים בתשלום צריך SP1 או SP2 ???
תודב מראש לעוזרים המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
נשלח: 18:40 ,27 דצמבר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר תגובות?!
אני צריך לדעת! המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
נשלח: 20:42 ,27 דצמבר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר עזרה בבקשה?
ועוד משהו שאני יודע שהוא לא לפורום הזה אבל הוא קשור לנושא שהתקנתי את ה SP1 לפי מה שמייקרוסופט אומרים ולא עובד לי ניסיתי להפעיל את השידרוגים בלוח בקרה והוא כותב לי שהוא נכשל!
אני לא יודע מה לעשות
ומשהו לסימולטור התקנתי את החבילה של wilco של ה A380 וכל המטוסים שלי נמחקו חוץ ממה שהתקנתי אז אחרי זה התקנתי את שאר המטוסים שלהם שיש לי אז הכל נמחק... המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 7:41 ,28 דצמבר 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: |
ובאשר לשאר הבעיות- אני כבר הלכתי לאיבוד במקרה שלך. במקומך הייתי פשוט מסיר הכל, מעדכן את הסימולטור ומתקין בזהירות רק את מה שצריך. | ועדיף שהסינרים שתתקין יהיו חוקיים ולא "כאלה שעולים כסף והעלו לאינטרנט" כי עם תוספים חוקיים בד"כ אף פעם אין בעיות.
כנ"ל לגבי מטוסים.
התקנתי עשרות תוספים ב-FSX. וכמות הבעיות שהיו לי היא פחות או יותר אפס!
ואם בכ"ז יש בעיה, פורום התמיכה של התוסף או מייל לתמיכה סוגר את העניין במקום.
אגב, הגדרה מעניינת, "כאלה שעולים כסף והעלו לאינטרנט". וזו אחת הסיבות שאתה לא מקבל תגובות.
לך תדע מה מסתובב לך עכשיו במחשב בכלל ובפרט ב-FSX, איזה קבצים דרסת/הוספת/מחקת/שינית ומה שינית ברג'יסטרי. ומה מתוך הסינרי/מטוס הותקן ומה לא (ומה מעוללת ההתקנה שמישהו טיפל בה).
בלי קשר, SP1+SP2 או לחילופין Acceleration הם די התקנות חובה ל-FSX. רוב התוספים מחייבים אותם.
התקנה שלהם לא אמורה להשפיע על התקנות שכבר הותקנו(אין צורך להתקין מחדש). אבל מומלץ להתקין אותם על גרסת FSX נקיה מייד אחרי התקנתה. לכן הייתי עושה כהמלצת מייק-להסיר הכל ולהתקין מחדש "נקי". באופן הבא:
התקנת FSX בסיסי. חובה להפעיל אותו בסיום ההתקנה, כי זה שלב אחרון בהתקנה ומשלים כל מיני שלבים אחרונים(אינדקסים וכד'). ואז הפעלה מחדש של המחשב re-boot.
התקנת SP1, כולל שוב הפעלת ה-FSX בסיום ו-reboot
התקנת SP2, כולל הפעלת FSX בסיום ו-reboot.
זה יבטיח לך התקנה מלאה מושלמת כולל כל עדכוני הרג'יסטרי והאינדקסים השונים שמנהל FSX.
לחילופין(במקום SP1+SP2) אתה יכול להתקין Acceleration שמכיל בתוכו את העידכונים של ה-SPs. התקנה באותו אופן, הפעלה ו-reboot בסיומה.
ועל ההתקנה הנקייה תתחיל להתקין את התוספים שלך. ממליץ להתקין רק את מה שאתה צריך ולא להתקין את כל העולם. כי זה יאט לך את הסימולטור ואת טעינת המשחק. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
נשלח: 9:23 ,28 דצמבר 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה מולי על התשובה אבל אני לא מוריד דברים מכל מיני אתרים באינטנט רק קישורים מ FXP ששם נותנים קישורים רק של אתר אחד (מגהדאונלונד) אבל בלי קשר לזה במשתמש שלי ביוטיוב אני מדבר עם מישהו שהו ממש אחד הטובים (grunnico) תראה סרטון אחד שלו ותגיד בעצמך אבל בקיצור הוא נתן לי כמה אתרים מאחד מהם כנראה אני קונה והאחרים אני מוריד אבל השאלה שלי היא אם חייבים SP1/SP2 בלבד בשביל הקנויים (בחברה שאני רוצה לקנות כתוב במפורש לכל מערכת הפעלה מה צריך ובוידואוס 7 [מה שיש לי] לא כתוב כלום) אז אני רוצה לדעת אם אני צריך להתקין את שניהם או רק אחד מהם
תודה המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
נשלח: 20:17 ,28 דצמבר 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה אבל רוב המטוסים שאני רוצה להתקין לסימולטור שלי (בזמנו) לא עבדו לי (יש לי את הדלוקס לא את הגולד) ואני רוצה לדעת אם יש הגבלה בכמות מטוסים או משהו כזה
אני עכשיו יתקין ויתקין גם את ה SP1 וה SP2 אבל נותרה רק בעיה אחת נשארה לגמי מה שרשמתי שניסיתי להתקין SP1 הייתה שגיאה אני ינשה שוב אחרי התקנת הסימולטור המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
נשלח: 20:23 ,28 דצמבר 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ודבר אחרון שראיתי עכשיו בלינקיה לגבי הסינר של בן גוריון בתשלום אין את מסלול 26/08 אחרי שהעריכו את 08 (מצאתי סינר שיש בו אבל אני לא בטוח אם לקנות אותו כי מצאתי אתר עם מלא סינרים ויש על כולם עכשיו 25% הנחה) ובאותו אתר יש את כל שדות התעופה בעולם (אפילו סאבא [saba]) אז בקיצור עדיין מומלץ לקנות אותו או את החדש יותר (שייך לחברה אחת ולא ממש בטוח מה הפרשי המחיר) או את מה שיש בלינקיה בתשלום??? המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
נשלח: 21:23 ,28 דצמבר 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
זה בדיוק מה שהתכוונתי
אבל פשוט באתר שיש בלינקיה בדקתי בתמונות ולא היה
קיצר תודה המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
נשלח: 22:26 ,28 דצמבר 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי עוד בעיה (היא קשורה לזה אז העדפתי להגיד מעשר לעשות חדש) ניסיתי להתקין SP1 (ממה שהבנתי אני לא יכול להתקין SP2 בלי SP1) אז רק אותו בינתיים וזה התחיל להתקין אותו ואז כתב שיש שגיא וההתקנה נכשלה (אחרי זה בכל הפעמים הוא כותב שלי אחרי כמה שעות שהוא הוריד 0 קילובייט שהם 0 אחוזים)
דיברתי עם ההורים שלי ואחד מהם יכול לקחת לעבודה את המחשב שלי (העבודה עושקת במחשבים) ושיבדקו לי את המחשב (ושאם יצליחו להתקין לי SP1 וגם SP2)
אבל אני עדיין לא ייתן את המחשב לפני שאני ישמע דעה מקצועית
אז... המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
|
נשלח: 16:28 ,29 דצמבר 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
התקנתי מחדש את הסימולטור אבל כל התקיה של addon scenery לא השתנתה ממה שהיא הייתה לפני
אבל בלי קשר התקנתי את ה SP1 והאמצע עשיתי ריסט למחשב ועדיין לא עובד לע שום דבר (הכל כמו מקודם)
וכתבת שצריך להפעיל אני לא ממש בטוח איך משפעילים את זה וניסיתי שוב להתקין (כתוב לי סקסספול=הצלחה) אז אני לא יודע למה לא עובד לי
אפשר עזרה? המשך יום נעים
FLIGHTSIM804 (מטוסניק) |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|