צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
SnakEyes תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2006 הודעות: 902
|
נשלח: 13:32 ,5 דצמבר 2011, ב' כותרת הודעה: הסבר קצר על ה DCS A10 |
|
|
לכל הרוכשים המאושרים של הסימ
כמה דברים שכדאי שתדעו:זה לא BMS וזה לא לומאק,זה סימ שונה לגמרי ממה שאתם מכירים,גרפיקה מדהימה המטוס עצמו,אוויוניקה,מודל נזק,מודל טיסה,מפה גדולה מערכות נשק וכו'.העדכון האחרון (1.1.10)שיצא לא מזמן היה אחד המורכבים ביותר (מאז יציאת המשחק יצאו סה"כ 3 פאצ'ים)יש לי את הסימ מהיום הראשון שהוא יצא והשינויים אדירים.רכשתם את הסימ? אז כדאי שתדעו מה האפשרויות הגלומות בו:
בטיסת מבנה אפשר לתקשר בין המטוסים ולשלוח מטרות אחד לשני,למשל אני יכול לאתר מטרה קרקעית לסמן אותה בלייזר ולשלוח את זה למספר 2 שלי או לכל אחד אחר במבנה על מנת שישמיד את המטרה.
כוחות JTAC (המקבילה ליחידת שלדג שלנו)JTAC
מאתרת מטרות על הקרקע ושולחת ישירות למטוס את הקורדינטות.
כוחות ה JTAC יכולים לאתר ולשלוח מטרות באמצעות סימון לייזר, את האיתור והנעילה אתה רואה על צג ה TGP,סימון אינפרא רד בלילה (מדהים לראות את זה עובד,ולא תאמינו כמה זה מזכיר את המציאות)את סימון ניתן לראות בתצוגת קסדת ראיית הלילה.סימון עשן,שליחת קורדינטות.
עורך המשימות:אחד מהדברים המורכבים ביותר שראיתי בסימ כלשהוא אם בכלל,אי אפשר להרחיב כל כך על העורך כי הפוסט הזה לא יגמר אבל כמה מילים עליו,ניתן לייצר איתו משימות מהירות/רנדומליות,או לחילופין לייצר משימות פשוטות מאוד ועד מסובכות ברמות שאתם לא מבינים,מצריך ידע בתיכנות ואני לא צוחק.האפשרויות בבניית המשימות הן למעשה אין סופיות.
מערכת מזג האויר בסימ ניתנת לשליטה בהגדרות אך אפשר לתת לה מערכת לנהל את מזג האויר,למשל:קבעתי שמזג האויר יהיה סתיו,הפעלתי את הטריגר של מערכת מזג אויר אוטומטי המשמעות היא שיכול להיות כרגע מעל הבסיס יהיו רוחות 12 קשר ו50 ק"מ מהבסיס יהיו רוחות של 60 קשר כל המערכת היא דינאמית.
מה בדרך??? מפה חדשה שטח נוואדה,מפה עם רמת פירוט לא פחות ממדהימה.
קישור לתמונות מהמפה
שטח נוואדה DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
לביא טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/02/2007 הודעות: 440
|
נשלח: 16:40 ,5 דצמבר 2011, ב' כותרת הודעה: |
|
|
THEGHOST,
נראה לי שהיה חורף חםםםםםםם ומעניין |
|
חזור למעלה |
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2006 הודעות: 902
|
נשלח: 16:59 ,5 דצמבר 2011, ב' כותרת הודעה: |
|
|
חחח עברתי כבר קיץ חם אחד,עכשיו תור החורף. DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|