צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
OrenArbiv טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 04, 2011 הודעות: 52
|
נשלח: 15:46 ,25 נובמבר 2011, ו' כותרת הודעה: עומד על המסלול ומטוס פונה שמאלה או ימינה(יש שאני נכנס לטיסה) |
|
|
שלום,
כשאני נכנס לטיסה בנתב"ג או כל טיסה אחרת שכבר מתחילים בה על המסלול(לקראת המראה) המטוס שלי מחליט שהוא פונה או משאלה או ימינה...ונמאס לי מזה..
אני כרגע משחק עם מקלדת..זה קשור איכשהו?
עוד שאלה קטנה,
איך אני יכול לעשות שמשחק יעבוד לי בגראפיקה הכי טובה והכי ריאליסטית?
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
מטוסניק טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 20, 2011 הודעות: 65
|
נשלח: 19:09 ,25 נובמבר 2011, ו' כותרת הודעה: |
|
|
זה קשור כי מתי שאתה לוחץ על המקלדת ימינה אז הוא נשאר ככה עז שאתה לוחץ על שמאלה ומשחרר את זה גם לי זה קרה אבל בהמראה ובטיסה עצמה אם אתה לא עם טייס אוטומטי זה ממש בעייתי כדאי שתקנה ג'וייסטיק לדעתי |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
OrenArbiv טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 04, 2011 הודעות: 52
|
נשלח: 21:15 ,25 נובמבר 2011, ו' כותרת הודעה: Re: עומד על המסלול ומטוס פונה שמאלה או ימינה(יש שאני נכנס לט |
|
|
Mike_69th כתב: | OrenArbiv כתב: |
איך אני יכול לעשות שמשחק יעבוד לי בגראפיקה הכי טובה והכי ריאליסטית? |
אתה פשוט מגדיר בו את הגרפיקה הכי טובה והכי ראליסטית, מוסיף כמה תוספים נחמדים בשביל טקסטורות קרקע, אטמוספרה (REX לפחות) וסינרי בכללי.
זה כמובן יוצר בעיה חדשה- אם המחשב שלך מסוגל לעבד את כל זה בקצב שיספיק לקצב פריימים נוח לך. |
המחשב שלי יעמוד בזה זאת לא הבעיה..
איפה אני יכו להוריד תוספים של טקסטורות קרקע, אטמוספרה וסינרי?
אתה יכול להביא לי מדריך איך להתקין אותם ומאיפה להוריד אותם?
דרך אגב- יש לי את המשחק המקורי ואני יכול לשחק ברשת, שמעתי שיש פה בית ספר לטיסה מישהו יודע מתי הוא יפתח ואני יוכל להתחיל ללמוד בו? |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|