נשלח: 17:47 ,19 נובמבר 2011, שבת כותרת הודעה: שידור חוזר של טיסה
שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי כמה שאלות
שאלה ראשונה: רציתי לדעת איך אני יכול לראות שידור חוזר של טיסה שביצעתי . בגרסת הדמו היה לי בצד העליון של המסך תפריט ושם היתה אופציה כזאת אך בגלל שזה היה דמו אז לא היה ניתן להשתמש. ועכשיו כשיש לי גרסה מקורית מלאה אז בכלל אני לא רואה את שורת התפריט.
שאלה שניה : איך בזמן הטיסה אני יכול לראות מפה שתעזור לי לדעת איפה אני נמצא?
שאלה שלישית : איך בדיוק אני צובר גובה במשימת הדאון בקטגוריית מתחילים ומה זה הצפצופים המעצבנים האלה שנשמעים ברקע?
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 2:58 ,20 נובמבר 2011, א' כותרת הודעה: Re: שידור חוזר של טיסה
ARIKARIK כתב:
שאלה שלישית : איך בדיוק אני צובר גובה במשימת הדאון בקטגוריית מתחילים ומה זה הצפצופים המעצבנים האלה שנשמעים ברקע?
תודה, אריק.
אני לא יודע מה זאת משימת הדאון. אבל אני מניח שאתה מתכוון לצליל שמשמיע הווריאומטר(מד שיעור טיפוס/הנמכה).
לצבור גובה עם דאון זו משימה לא פשוטה, בוודאי למתחילים, וודאי ובוודאי ב-FSX.
ה"צפצופים המעצבנים האלה" אומרים לך אם אתה בזרם עולה או זורם יורד. כשהתדר הולך ועולה אז אתה בזרם עולה, כשתדר הצפצוף יורד אז אתה בזרם יורד.
נדמה לי שב-FSX אפשר לסמן בהגדרות התצוגה בלשונית ה-weather אופצית תצוגה ויזואלית של טרמיקות (יופיעו ציפורים בזרמים העולים) וכך זה מקל ויזואלית לאתר ולטוס בסביבת הטרמיקות. (טרמיקה=זרם אוויר חם עולה). דאונים צוברים גובה בטרמיקות. ולכן טיסה בדאון לרוב תהייה מטרמיקה לטרמיקה.
התפקיד שלך כטייס דאון הוא לשמור את הדאון רוב הזמן בתוך זרמים עולים[טרמיקות](בד"כ ע"י הסתובבות בתוכם והימנעות מיציאה מהם). ככה אתה צובר גובה בדאון.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה