צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
eli88 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2011 הודעות: 2
|
נשלח: 21:35 ,17 נובמבר 2011, ה' כותרת הודעה: לטוס זה כמו לרכב על אופניים? |
|
|
אחרי חזרה נוספת למשחק הבלתי נדלה הזה יש לי כמה שאלות כי זה כנראה לא בדיוק כמו לרכב על אופניים - אפשר לשכוח דבר או שניים (או חמש).
1. הורדת גלגלים בחירום - המנוע כבוי עקב חוסר בדלק, הקיצור במקלדת לא עושה כלום וכך גם הידית בקוקפיט.
2. איך אפשר לנטוש???
3. מערכת מוץ ונורים - המערכת פועלת על פי מה שאני מכיר, נמצא על מצב ידני אבל X ו Z לא ממש מוציאים מוץ ונורים.
4. תקשורת אל מול מגדל פיקוח - אני מצליח לדבר עם הווינגמן ואוואקס אבל כשאני מנסה לתקשר עם מגדל הפיקוח אפילו לא יוצאות לי המילים (אני אפילו לא שומע את הקריאה שלי אל המגדל).
5. פתיחת מצנח בנחיתה והאם בכלל יש צורך בדבר הזה, ופתיחת וו לנחיתה על נושאת מטוסים.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיות הנ"ל
מצטער על ההצפה, אבל ככה זה כשחוזרים לטוס.
חייבים להיות מוכנים ליציאת שטח ישראל ותקיפה בעומק שטח האויב (מישהו אמר איראן? ) |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
eli88 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2011 הודעות: 2
|
נשלח: 19:19 ,19 נובמבר 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
עם רוב הדברים הסתדרתי, אגב ללא עזרה מהבד"ח, כי מערכת הקשר ומוץ ונורים נשלטים מחוץ למשחק בדף התדריך.
נשארו לי מספר שאלות שאשמח אם אקבל תשובה רלוונטית לגביהם:
1. פתיחת מצנח בנחיתה - האם אפשרי ומה ההשפעה שלו.
2. הורדת גלגלים לאחר סיום דלק במטוס, המקש במקלדת לא מגיב וכך גם הידית בקוקפיט. |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
RIAIS טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2007 הודעות: 155
|
נשלח: 13:13 ,25 נובמבר 2011, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר לפתוח מצנח בנחיתה בדיגמי MLU ספציפיים בלבד.
אתה מוזמן להוסיף את השורות הבאות לקובץ הגדרות המקשים שלך ואז תשתמש בקונטרול K כדי לפתוח את המצנח אחרי נגיעה במסלול.
לחץ שוב כדי לנתק את המצנח מהמטוס כשסיימת לבלום איתו.
# ctrl k
#Deploys or releases the drag chute.
AFDragChute -1 0 0X25 2 0 0 1 "MISC:DRAG CHUTE switch-DEPLOY/NORM/REL" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|