צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 16:50 ,4 אוקטובר 2011, ג' כותרת הודעה: תקלה בפתיחת BMS |
|
|
בע''ה,
שלום חברים,
אנצל הזדמנות זו לומר תודה לחברי קהילת פאלקון הישראלית והעולמית שעושים שעות רבות בכדי לפתח את הסימולטור הכ''כ איכותי הזה.
בעת הפעלת הסימ' נתקלתי בהודעת שגיאה:
the application has faild to start because d3dx9_43.dll was not found re install may help
הורדתי ידנית את הקובץ החסר (d3dx9_43.dll) והכנסתי אותו לSYSTEM32
מרגע זה השגיאה הוסרה ובמקומה הופיעה השגיאה "שלח/אל תשלח"
מחקתי את הקובץ, התקנתי DX9 בגרסתו העדכנית ביותר (יוני 2010) וכמו כן עדכנתי דרייבר לכ.מסך (GTX 260) ושגיאת ה"אל תשלח" עדיין קיימת.
*אני עובד על WINDOWS XP - הגרסה די מעודכנת אולם המחשב איננו מחובר לאינטרנט-במחשב הישן שלי הסימ' עובד - אני חושד שהבעיה היא בעדכון שההתקנה עושה דרך האינטרנט של תוכנה בשם FFSHOW - המשחק עושה עדכון ואז מריץ את ההתקנה אבל בגלל שבמחשב החדש אין אינטרנט אז גרסת הFFSHOW נשאר כמו שהיא בקובץ ההתקנה.
זהו כיוון החשד העיקרי שלי מאחר והכל כבר עודכן. אולם אם גרסת הFFSHOW שבהתקנה לא טובה מה היא עושה שם?
אשמח לעזרה.
בתודה מראש וערב טוב.
נערך בפעם אחרונה על-ידי YINON בתאריך 18:33 ,4 אוקטובר 2011, ג', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 17:53 ,4 אוקטובר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תנסה לבטל את סרטון הפתיחה דרך ה Config Editor ותראה אם זה עוזר
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 18:15 ,4 אוקטובר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
בע''ה,
בוקר טוב חברים,
נמצא פתרון לבעיה - ראשית הבעיה הייתה בקובץ ההתקנה - משום מה הוא התקין רק חלק מהמשחק - ז''א רק 200 מגה שקלה תיקיית הסימולטור לאחר ההתקנה. יכול להיות שקובץ ההתקנה נדפק בעת העברתו למחשב השני שלי, אז העברתי קובץ התקנה חדש והמשחק הותקן במלואו - הכל עובד.
לתשומת לבם - הסימולטור אמור לשקול כ-2.2 ג'יגה ולא 200 מגה. כך שאם גם לכם זה קרה בדקו שוב את קובץ ההתקנה שלכם.
כמו כן אבקש להודות מקרב לב לאיזנה על ההארה שהפנה לתשומת לבי ובעצם היא זו שסללה את הדרך לפתרון הבעיה - אז תודה רבה לאיזנה.
SOF - קח לתשומת לבך את הבעיה ונסה לבדוק אותה אצלך.
המשך יום נהדר לכם וחתימה טובה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|