צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Marvin טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 16, 2006 הודעות: 172
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 16:49 ,4 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
או לדחוף את 4.07 שככל הנראה לא היה מצליח להימכר אחרת.
המשכתי לקרוא הלאה, מסתבר שיש כמה אנשים שעשו את זה כבר, אבל לא הוציאו את זה החוצה. עכשיו כשהוציאו את IL-2 ל Out Sourcing זה דלף.
זה ככל הנראה אמיתי ויש אפילו סרטון הדגמה של טייס שיוצא ומקיף את המטוס ורק אח"כ ממריא. |
|
חזור למעלה |
|
|
Marvin טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 16, 2006 הודעות: 172
|
נשלח: 16:59 ,4 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ראיתי את הסרט - מאוד מבדר..
אין מצב שזה מזוייף. !Never Miss a good opportunity to SHUT UP |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 18:19 ,4 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יש טענה אחת שאומרת שאפשר היה לשנות את FB ולבנות מחדש, ואז לעשות מה שרוצים, אבל אז אי-אפשר להתחבר לשום סרבר כי הגרסה משתנה. אולי זה המקור לסרטון.
הטענה החדשה היא שניתן לשנות דברים מבלי לשנות את הגרסה, ומזה חוששים כולם - שאפשר יהיה להיכנס ל HL ולנצח ברמאות.
יש פוסט של CrazyIvan שטוען שיצר קשר עם אולג ושהוא מודה בבעיה ועובדים על פתרון !!!
הוא בדרך כלל מייצג את הקהילה בפני אולג ומפרסם תשובות שלהם, והוא גם מודרטור של UBI, אז נראה לי שאפשר להאמין לזה. |
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2006 הודעות: 427
|
נשלח: 20:30 ,4 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
קיפוד,תודה על ההודעה,גם אני קראתי איזה פוסט לא ברור על sfs אבל היה קשה להאמין עד שראיתי את ההודעה שלך.
הסרט על הלאבוצ'קין שממריא אנכי ב-170 קמ"ש ממש מדהים
gprr |
|
חזור למעלה |
|
|
101stHurricane מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 21, 2006 הודעות: 118
|
נשלח: 20:45 ,4 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הממ...מלחיץ משהו, אני בהחלט מקווה שזה לא יכנס ללובי.
לא חסר ילדים קטנים ומציקים שיכולים לנצל את הדבר הזה לרעה... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 21:38 ,4 יולי 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
101stHurricane כתב: | לא חסר ילדים קטנים ומציקים שיכולים לנצל את הדבר הזה לרעה... |
ולאד, רמי, דיר באלקום
רק עכשיו ראיתי את הטרק - מדהים. |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 13:40 ,5 יולי 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
דן,
תראה את הסרטון ואת הטרק שמוזכרים שם - זה די גרוע.
הפתרונות "היצירתיים" שעלו שם אומרים שניתן לשנות דברים ממש קטנים, כמו תאוצה של מטוס, רק בקצת, ואז "לזכות" ביתרון לא הוגן שבקושי יהיה ניתן להבחנה. זה לא ממש "שולי". זה די מעצבן. הדבר שהכי סביר שיקרה זה שכל מי שיופל, מיד יטען לשימוש בצ'יטים ע"י המפיל. זה יהרוס את כל ההנאה שבטיסה מול אנשים שאתה לא מכיר בעולם, תוך ציפיה להגינות מובנית.
הפתרון הכי סביר זה להתחיל לטוס בקהילות קטנות וסגורות, כמו שלנו, שבהן יש מערכת אמון הדדית. אבל שיתוף פעולה מול החבר'ה הרוסים כמו שעשינו בעבר, מן הסתם כבר לא יתפוס.
האפשרויות להילחם בזה כמובן קיימות, אבל מן הסתם ידרשו שימוש בתוכנות צד-שלישי או הצלבות מידע עם הסרבר שעלולות לגרום להאטה בביצועים.
הדיונים שם די ארוכים ומעמיקים, ושלב ההיסטריה הראשוני כבר עבר, אבל הרגשות שמובעים שם נראים כנים לחלוטין. שווה לקרוא. זה מזכיר את הבלגאן שנוצר בגלל BoontyBox - בהתחלה היסטריה רבתי, אח"כ התפכחות, אח"כ פתרונות עוקפים, ולבסוף ירידה מהעניין.
זה קרה בעבר וגם ימשיך לקרות בעתיד - אבל זה מה שקורה כשמזיזים למשוגעים לדבר שכמונו את הגבינה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 11:07 ,6 יולי 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא אמרתי שזה שולי, אמרתי שאפשר לשנות כמה דברים אחרים שהם שוליים דרך ה-SFS. או לפחות לזה התכוונתי, אם זה לא היה מובן.
אז שוב, עדיין לא ברור אם הכלי הזה שוחרר. אני לא אתפלא אם לטייסת ROSS יש אותו ובזה זה נגמר. הם מסוג הרמאים שבאמת מרמים כי הם רוצים לנצח, כך שהסיכוי שהם יפיצו את הכלים האלה הוא נמוך. אז פשוט אל תטוסו עם טייסים מ-ROSS - לא שזה חדש, כי כל שנה כמו שעון מדווח על מישהו שסבל כביכול מאיזו פרצה שהם מצאו שאיפשרה להם לרמות.
גם בסימולטורים קודמים התרחשו דברים כאלה - והם לא איבדו גרוש מהמשחקיות רשת שלהם. לדוגמא - WWII Fighters. להיפך, עם כלים מתאימים - שלאו דווקא הגיעו מיד, אבל הגיעו, ניתן היה לזהות רמאים ולפתור את הבעיה. ואחרי שהקהילה מתה (שנתיים אחרי הפריצה), האפשרות ליצור מודים השאירה קהילה קטנה בחיים, שהגיעה לתוצאות יפות מאוד.
101Hedgehog כתב: | זה קרה בעבר וגם ימשיך לקרות בעתיד - אבל זה מה שקורה כשמזיזים למשוגעים לדבר שכמונו את הגבינה |
רד לים, תרגע, תנשום אוויר צח, קח איזה ג'וינ..לא חשוב... אני עדיין רואה 900 אנשים כל ערב בלובי.
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 16:45 ,6 יולי 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
ירושלמי, ים, לא ממש הולך ביחד (יש שם חול אתה יודע). ומה הקשר לאויר צח ? יש בכלל אויר במישור החוף ? לא ידעתי.
לגבי ההצעה השנייה....
ה 900 האלה,הם כנראה אלה שעוד לא קראו בפורום . סתאאם. אני כבר רגוע מזמן. לא ממש אכפת לי אם יש צ'יטים - גם ככה כל הזמן מפילים אותי. לפעמים מספיק שמישהו פשוט יכוון עם האצבע למסך ויגיד "באנג" ואני כבר מעשן וצולל בלי כמה חלקים שקשורים בעקיפין לאוירודינמיקה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|