לי אישית זה מזכיר את תקופת הסייברים והמיגים המוקדמים שנראה ששני הצדדים העתיקו מאותן תכניות,מאד מזכיר את הF22 (אולי זה טבעי על מנת ליצור חתימת מכ"מ נמוכה)
מה דעתכם על המטוס הנ"ל? הכל כמובן ספקולציות כי אין שום מידע אמין ועד ששני האדירים לא יפגשו באוויר לא נוכל לדעת (וכנראה שהם לא יפגשו בזמן הקרוב)
רשמתי מה דעתכם על המטוס הנל וקיוויתי לספקולציות כי גם נחמד לרכל על מה שלא מבינים עליו. כל יחנא על הספספל תאמר לך את זה לא תמיד חייבים להיות חמושים בנתנוים מדוייקים. לאמר שהוא מכוער לדעתי זו גם דעה לגיטימית
הוא לא יגיע לשום ידים בקרוב.
הם צריכים קודם לפתח לו את המנועים האמיתיים.
כרגע הוא טס עם מנועים של סו-30, שהם חלשים מדי.
ברגע שהם יכניסו את המנועים האמיתיים פתאום יתברר שיש לו קיבולת דלק קטנה מדי.
אח"כ הם יגלו שהם בפיגור אויוני אחרי ארה"ב. למרות שיש להם יתרון תאורתי של 15 שנה של התפתחות טכנולוגית (להזכירם הF22 טס לראשונה ב-97 והוא נכנס לשירות ב2005)
בכל מקרה, הוא פונה בסרטון הזה ברדיוס של פרה עיוורת. (כנראה לא מסוגל להחזיק מהירות בפניות הדוקות, בין היתר אני מניח עקב חוסר כוח במנועים הזמניים). וזה אומר שעם היגוי וקטורי תהיה לו בעיה גדולה עוד יותר בשמירת אנרגיה בפניות.
בקיצור, כמו שהF-22 הוא לא תרופת קסם לכלום, כך גם הT50. ולצורך השוואה, משקל המראה מירבי של F-22 הוא 62K ליברות. דחף במבער של שני המנועים שלו הוא 70K+ ליברות.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה