צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
iaf114 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 06, 2011 הודעות: 124
|
נשלח: 15:53 ,3 יולי 2011, א' כותרת הודעה: נסגר |
|
|
נסגר
נערך בפעם אחרונה על-ידי iaf114 בתאריך 22:09 ,28 אוקטובר 2014, ג', נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 16:33 ,3 יולי 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
קודם כל, בהצלחה בהמשך הדרך.
רק שים לב לכמה דברים שוליים, שעושים הבדל גדול. שים לב לשגיאות כתיב לפני שאתה מפרסם את הנושא (היחידה הובחרת), וכן אם אתה מפרסם סרטון ביוטוב על מנת להציג את היחידה החדשה, רצוי שתתן לו כותרת יותר מעניינת מ-גכעשגדכ.
כמו כן אני ממליץ שתפרט קצת יותר, על מנת למשוך אנשים להצטרף. אני לא הבנתי שום דבר מהסרטון ולא מהמידע שכתבת פה, מי שמצטרף ליחידה מה בדיוק עושה בסימולטור ? |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
elay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 26, 2010 הודעות: 124
|
נשלח: 20:46 ,3 יולי 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
Muli כתב: | כל הכבוד. הנחישות וההתמדה בבניית הטייסת מעוררים הערכה.
אני דווקא הבנתי: אני מניח שהיחידה(669) תעסוק בעיקר בטיסות חילוץ, בשונה מהמשימות השוטפות של הטייסת(תובלות, הספקה, פינוי נפגעים וכו').
תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.
אגב, נראה מהתמונות שהניווט לנחל דוד היה מדוייק ויפה(זיהוי עין גדי ופניה מהקיבוץ לנחל הנכון). מאיפה הידע בניווט טופוגרפי? |
תודה רבה, וכן אנחנו בעיקר נדמה חילוצים. הידע הוא בעיקר כללי, אך אני גם בודק תמיד במפה וממקורות מידע נוספים לפני שאני טס לאן שהוא... |
|
חזור למעלה |
|
|
iaf114 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 06, 2011 הודעות: 124
|
נשלח: 20:57 ,3 יולי 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
Muli, חח..מוליי מי ינווט כל כך טוב אם לא הסמ''ט מספר 1 ?חח..
המשך ערב טוב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|