נשלח: 12:53 ,2 יולי 2011, שבת כותרת הודעה: כוכב כחול
בגלל שלפי מה שהבנתי המשחק כבר רץ ברשת בחינם ואפשר להשיג אותו בלי בעיה(אולי אני טועה)חשבתי על לנסות לפתח אותו טיפה..ראיתי קצת תמונות מהסימולטור באתר וחשבתי למה שלא כל האנשים פה בפריפלייט(כאלה שיכולים ורוצים)יעזרו לנו לשדרג להוסיף לשנות וכמובן להתאים אותו לXP(קראתי די הרבה מדריכים ומאמרים להתאים את הסימ לXP וזה לא עזר)..אפשר להכין סקינים(לא רק של המטוס גם של המסלולים הערים הפצצות) לשנות דברים במודלים וכל מה שתחשבו
בתור בתחלה אם יש מתנדבים נוכל למסור פה או בפרטי את הפרטים כמו סקייפ ומסנג'ר ליצור קשר..מומלץ מיקרופון וידע כל שהוא..מכיוון שלי אין הרבה ידע בכל המודלים והפוטושופ והתאמה למערכת XP אני צריך עזרה..לדעתי הדבר הראשון והחשוב ביותר שאנחנו צריכים לעשות הוא להתאים את הסימ' למערכות כמו XP ואולי בעתיד לWIN 7..בהצלחה(:
יהונתן, בזמנו עשינו וניסינו לשנות כל דבר אפשרי בכוכב כחול. חפרנו בקבצים, שינינו קוקפיטים (זה עוד קל!), החלפנו מודלים זה בזה ובגדול לא נשאר דבר שלא נגענו בו.
כל מה שהיה אפשר לשנות- שינינו.
מעבר לכך פשוט היה בלתי אפשרי לשנות. וזה למה כוכב כחול מת.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה