נשלח: 13:55 ,21 יוני 2011, ג' כותרת הודעה: cougar MFD - בארץ או בחו"ל
אני מעוניין לקנות את הCougar MFD,
וזה יורד לעניין עקרוני (יותר מאשר כספי).
לקנות סט באמאזון יעלה לי 60$ בערך, תוסיפו על זה משלוח בקומבינה לארץ יצא לי סדר גודל של 100$ (עם ספיירים) כלומר כ360 שקלים.
מסתבר שאייבורי הרימו את הכפפה, וחוץ מאת DCS הם התחילו להביא לארץ גם את המוצרים של thrustmaster (כן גם HOTAS WH).
אצלם הMFD עולים 550 שקלים.
ופה נכנסת הדילמה. מחד, 200 שקלים לא הולכים ברגל. מצד שני, עד שסוף סוף מישהו מרים את הכפפה ואוסף את הביצים כדי להביא משהו לשוק כלכך צר וממוקד, לא נתמוך בו?? (אפילו שמדובר באייבורי הנבלות)
אני צריך לקחת בחשבון שאם לא היתה לי הקומבינה המחירים היו מאוד קרובים (בתוספת משלוח ומיסים)..
מה דעתכם? להאכיל את החזיר הקפיטליסטי כדי לתמוך בצעד שלהם בתקווה שהמחירים ירדו כאשר הם יגלו שיש שוק. או שמא להיות בונקר ציוני ולשלם לגויים סכום נמוך יותר?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
אלמלא הקומבינה הייתי רוכש באייבורי אבל קשה לי לומר היות ו200 שקל זה לא מעט כסף. ניסית לצלצל איליהם ולבדוק האם ישנה הנחת מזומן או שקר כלשהו אחר? אני נוטה להצביע בעדם אם הם מצליחים להגמיש מעט את המחיר..
אל תשכח שיש משלוח (שלארץ עולה לך הרבה מאוד כסף) ולהוסיף מע"מ ועמלות שונות ומשונות.
אני די בטוח שלמעט בודדים שיש להם "תחנות מעבר" בארה"ב. לרוב האוכלוסיה זה פשוט לא משתלם להזמין ישירות. ההפרש יהיה מינורי ולך תדבר ללמפה אם יש לך בעיה במוצר
אם הייתי מחפש HOTAS WH, הייתי שוקל אותם ברצינות גמורה, הפרש של 200 שקל שווה לי לחלוטין את כל כאבי הראש על המשלוחים וזו חבילה ענקית שבוודאות תיבדק ותחוייב במע"מ ועמלות. אבל שני MFD קטנים?
אגב, הזמנתי מאמזון לפני 10 דקות בערך (ביחד עם U70 מס' 2 מאיביי) רק נשאר לפתור את המחסור בשקעי USB במחשב (יש לי הרבה דברים שחייבים להיות מחוברים ישירות ללוח האם. נראה כרטיס PCI עם 5 יציאות USB עולה 40 שקל - old-school
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה