צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
פלזמה טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 28, 2011 הודעות: 231
|
נשלח: 17:02 ,8 יוני 2011, ד' כותרת הודעה: צריך עזרה מעשית |
|
|
קשה לי מאוד להבין את הניסוחים של המדריך בשפה האנגלית גם אם אני מנסה לפרש ע"י מילון ולכן אני צריך את עזרתכם, את הדברים החשובים כבר למדתי , נישאר לי לעשות כמה השלמות. תודה על ההבנה.
1. בקמפיין אני מקבל הודעה : MISSION PARTIAL SUCCESS : HEAVY DAMAGE INFLICTED TO TARGET , שהפרוש הוא הצלחה חלקית , למה הוא אף פעם לא נותן לי הודעה של "הצלחה מלאה"?
2. צריך את המקש שמאפשר ירי עם טיל הארם\HARMS או בשמו הנוסף AGM88 , לחצתי BACKSPACE כדי להפעיל אותו אבל הוא לא נותן לי הודעה "SHOOT" וכשאני מפעיל טייס אוטומטי הוא כן כותב SHOOT .
3. צריך את המקש שמשנה את תמונת הצג בתא הטייס בשימוש טילי טלוויזיה ולייזר לתמונת המטרה מיקרוב, יכול להיות שצריך לכבות את אחד מהציטים . |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 17:57 ,8 יוני 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
בנוגע ל2, נסה להחזיק את המקש מספר שניות |
|
חזור למעלה |
|
|
פלזמה טיסות סדירות
|
נשלח: 18:22 ,8 יוני 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מה שם המקש? ניסיתי אחרי נעילה BACKSPACE כמה שניות וגם INS כמה שניות, עדיין לא נותן SHOOT. |
|
חזור למעלה |
|
|
SoNiC306 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1482 מיקום: נשר
|
נשלח: 19:57 ,8 יוני 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
BACKSPACE משמש בתוך ה לחצן של ה A-G על ה ICP + החלפת נק' נשק AG מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/06/2005 הודעות: 798
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 21:10 ,8 יוני 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
בקשר לשאלה הראשונה, אם לא השגת את המטרה, ההצלחה תהיה חלקית.
כלומר שאם היית צריך להשמיד מטרה מסויימת, אבל רק פגעת בה, ההצלחה היא לא מלאה.
נערך בפעם אחרונה על-ידי FreeFlight בתאריך 21:12 ,8 יוני 2011, ד', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
פלזמה טיסות סדירות
|
נשלח: 21:11 ,8 יוני 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
PICKLE הוא מקש? לא מכיר אותו, תוכל לתאר אותו בדרך שאוכל לימצוא אותו? מה התו שרשום עליו?
אני מבצע נעילה ע"י המקש INS , ניראה לי שיש צורך בנעילה מיסוג אחר , שבה אפשר ליראות על חלון תא הטייס ריבוע ובתוכו עיגול שממוקם על השם של המטרה .
FREEFLIGHT >> איך אני יודע שהמטרה הושמדה ולא רק ניפגעה ? אני רואה במכ"ם שהמטרה הצהובה שסומנה נעלמת אחרי שחטפה טילים ולפי זה מבין שהיא הושמדה ועדיין יש הצלחה חלקית ולא מלאה . בנוסף יש מטרות שאי אפשר להשמיד כמו גשרים ומיבנים , אפשר להינעל עליהם ולסמן אותם בצהוב (עם ציט רדאר) ולירות עליהם אבל הם לא נעלמים גם אחרי הרבה הבגזה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|