צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 14:18 ,17 05 2011, ג' כותרת הודעה: סינים, מיילים, דומיינים ופריפלייט |
|
|
אוקי, אז משהו קצת מוזר קורה כאן:
ציטוט: | Dear Manager:
This email is from China domain name registration center, which mainly deal with the domain name registration and dispute internationally in China and Asia.
On May 16th 2011, We received HAITONG company's application that they are registering the name " preflight " as their Internet Keyword and " preflight .cn "、" preflight .com.cn " 、" preflight .asia "domain names etc.., It is China and ASIA domain names. But after auditing we found the brand name been used by your company. As the domain name registrar in China, it is our duty to notice you, so I am sending you this Email to check. According to the principle in China, your company is the owner of the trademark, In our auditing time we can keep the domain names safe for you firstly, but our audit period is limited, if you object the third party application these domain names and need to protect the brand in china and Asia by yourself, please let the responsible officer contact us as soon as possible. Thank you!
Best regards,
John |
לפי מה שהבנתי - כנראה שמרכז רישום הדומיינים של סין חושב שאני מנהל פריפלייט, ושהם יצרו איתי קשר מכיוון שיש אתר סיני של חברת "Haitong" שרוצה ליצור אתר עם השם "Preflight" (בסיומת של CN או Com.CN או Asia), אבל מכיוון שהם מצאו אותנו הם טוענים שהשם הזה שייך לנו ולכן הם לא יצרו את האתר כדי לשמור על זכויותינו (או זכויות היוצר - רועי).
מכאן איבדתי אותם. (לפי מה שהבנתי תקופת הביקורת היא מוגבלת והם לא יחכו הרבה זמן, אבל אין לי שמץ של מושג מה זאת אפליקציית צד שלישי).
הם ביקשו ממני לפנות למנהל האחראי על מנת שיצור איתם קשר.
מישהו אחר קיבל מייל כזה?
(דבר נוסף - יש אפשרות מסויימת למצוא דרך להדגיש יותר את המנהלים או את דרכי תקשורת איתם באתר לאנשים שמעוניינים לפנות אליהם?). |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
SoNiC306 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1482 מיקום: נשר
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
|
נשלח: 19:42 ,17 05 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
סבבה, אז אני רגוע. |
|
חזור למעלה |
|
|
SoNiC306 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:00 ,17 05 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ברמת העיקרון הבנת מה הם רוצים? מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
|
נשלח: 20:19 ,17 05 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
להשתלט על האתר ע"י שליחת נינג'ות? |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
SoNiC306 טיסות סדירות
|
נשלח: 22:15 ,17 05 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
uri_ba,
לא רק זה אלה גם לתבוע זכויות יוצרים לעצמם. מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
נערך בפעם אחרונה על-ידי SoNiC306 בתאריך 23:29 ,17 05 2011, ג', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 22:30 ,17 05 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מה שעולה מהמייל הזה, אם הוא אמיתי לגמרי, הוא שבאסיה הדומיינים המפורטים (שימו לב שלא מדובר על PREFLIGHT.US) ומילת המפתח "פריפלייט", אחרי תקופת זמן מסויימת, לא יהיו מוגנים על פי זכויות יוצרים (או איך שזה פועל עם דומיינים). מאחר ואין לנו עסקים או עניין בסין או בכלל אסיה- אין בדיוק מה לדאוג כאן.
בכל מקרה זה נראה כמו מייל דפוק מעט, אם לא זבל. למה? כי הדומיין רשום על שמו של אדם ספציפי, במקרה זה-רועי. אם החברה שהתעסקה בבירור מול הסינים רצינית- הם היו ניגשים למידע הזה (WHOIS) והמייל היה מגיע לרועי בלבד. אין לי מושג איך הם הגיעו לכתובת שלך, נועם.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
|
נשלח: 23:43 ,17 05 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
בטח הייתי הראשון שהם מצאו, או שהם סתם חשבו שאני פראייר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|