צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
gprr בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2006 הודעות: 427
|
נשלח: 18:34 ,22 אפריל 2011, ו' כותרת הודעה: הבטחות לטלאי העדכון הבא של CoD - טוב מאד/בטא כבר שוחרר !!! |
|
|
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?s=1eb12f546dbc01383cc00f39cf4cad1c&t=21944
מתוך ההודעה של איליה:
1. Major changes to online code, statistics, stability, etc.
2. More performance increases, including streamlined block loading that lets you switch between planes over England and France instantaneously (then watch the landscape underneath load in).
3. Force feedback.
4. True full screen, VSync.
5. Various changes in aircraft animations, FM, etc - a huge list.
6. Lots of changes to ground object AI and DM - another huge list.
7. New IL-2 style QMB missions.
We've also been working on SLI and Crossfire support. Crossfire is probably a couple of weeks out, while SLI is most likely going to wait for the next driver release from NVidia. By the way, SLI/Crossfire hardware should no longer cause slow-downs as of the last patch, so this shouldn't be as huge a let-down as it could have been.
Back to the trenches for me! Stay tuned!
FFB לג'ויסטיק
GP "!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr
נערך בפעם אחרונה על-ידי gprr בתאריך 11:18 ,23 אפריל 2011, שבת, נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2006 הודעות: 902
|
נשלח: 17:46 ,24 אפריל 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
לאחר 3 שנים שלא טסתי בסימולטורים I AM BACK בכל אופן:
מסכים עם דבריו של gprr,אני יכול לומר לכם שהתחדשתי עם מפלצת חדשה (בגלל געגועיי לסימולטורים)התקנתי עליו את הסימ וכמעט התעלפתי,המשחק קירטע שלא נגיד נדם,והוא היה על הגדרות האמצע + -,כבר חשבתי שמשהו לא בסדר עם המערכת החדשה שלי (האמת נלחצתי)אבל אז התברר לי שישנם כל כך הרבה בעיות עם הסימ שכמו שהתקנתי אותו ככה מחקתי אותו,לעומתו ה DCS A10C ,חחח טוב תשמעו,הסים הזה לא רואה שום סימ מסנטימטר,בכל פרמטר,לא מעניין אותי ציונים שנותן אתר כזה או אחר,התקנתי והתחלתי לטוס פשוט חוויה ואני לא מגזים,אז נכון לעכשיו אני מקדיש את כל כולי ל A10 זו האהבה הראשונה שלי,וכשיבשיל הCOD אני כנראה אחזור אליו ולטוס ביחד עם החברה בקהילה,בנתיים,יש לי גיחת הפצצה של בונקר סודי אי שם,עם פצצות מונחות כמובן... DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|