צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
iaf114 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 06, 2011 הודעות: 124
|
נשלח: 23:05 ,20 אפריל 2011, ד' כותרת הודעה: מסוקים מקצועיים לfs9 |
|
|
אהלן! מישהו יכול להציע לי לקנות מסוק מקצועי לFs9 יש לחי את היסעור של אלפאסימ וגם את הבלק הוק רציתי קצת לגוון בטיסות שלי....מישהו יכול להציע לי מסוקים
תודה לכולם!!~ |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
iaf114 טיסות סדירות
|
נשלח: 0:23 ,21 אפריל 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
וואוו הוא מדהים! |
|
חזור למעלה |
|
|
elay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 26, 2010 הודעות: 124
|
|
חזור למעלה |
|
|
iaf114 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:17 ,22 אפריל 2011, ו' כותרת הודעה: |
|
|
איליי תודה יש לי אותו הוא לא משו.... |
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 19:50 ,22 אפריל 2011, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אכן הבל 206 של דודוסים מעולה.
בנוסף, הם עובדים גם על Huey שבפיתוח כמה שנים כבר.. יש גם את הסיהוק של אירוסופט שהוא טוב, המסוקים של hovercontrol.com ועוד..אני אישית כבר לא טס בFS, הגיוני שיצאו עוד דברים טובים מאז..
צריך לזכור שעם כל המאמאצים של דודוסים וחברות תוספים לFS יש גבול עד כמה הם יכולים להגיע לריאליזם בתוך המנוע של FS שהוא לא מספיק טוב ומגביל, למשל, האוטורוטציה חייבת להיות בריצה בFS, מערכות שאי אפשר למדל, רמת הפיזיקה-מודל טיסה וכו..
אם אתה מחפש משהו יותר ריאליסטי:
DCS Black Shark שהוא הסימולטור מסוקים הכי טוב שקיים היום לPC.
סימולטור קרבי של המסוק תקיפה קאמוב-50 הרוסי. אני לא יודע אם אתה מחפש אזרחי או צבאי...בכל מקרה הוא סימולטור מעולה שממש כל המערכות ממודלות, האוויוניקה, מערכות נשק, הפיזיקה, מודל טיסה ומודל נזק מעולים וכו וכו..
אני בדרך כלל טס בו קרבית, אבל גם אם אני רוצה רק להטיס מסוקים הוא פשוט הכי קרוב לאמיתי. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|