צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
saar767 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 09, 2010 הודעות: 258
|
נשלח: 22:24 ,13 אפריל 2011, ד' כותרת הודעה: התלבטות בין סימולטורים קרביים |
|
|
מה לעשות ?
יש לי FALCON AF מקורי ואני בעיקר טס עכשיו על אזרחי אבל אני רוצה להצטרף לקרבי וויתרתי על כמה דברים :
א. IL2, אתה לא מפעיל שום כפתור בקוקפיט שמבחינתי זה הופך את זה ללא מציאותי.
ב. LOMAK גם לא מציאותי שמעתי אבל אשמח לקבל כאן חוות דעת...
ג. אני התקנתי את ה AF עכשיו עוד פעם אבל יש לי בעיה :
אני רוצה לטוס עם עוד אנשים ולהצטרף לטייסת, אבל הבעיה שאין ישראלית ויש לי W7 ואני לא יכול להפעיל את ה OF אז מה לעשות ?
תודה .
נערך בפעם אחרונה על-ידי saar767 בתאריך 22:33 ,13 אפריל 2011, ד', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
saar767 טיסות סדירות
|
נשלח: 22:32 ,13 אפריל 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ערכתי.
תוכלו לעזור לי ?
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
FOX5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 09, 2010 הודעות: 512
|
נשלח: 22:40 ,13 אפריל 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
בוא נסכם בכמה מילים-
open falcon זה הסימולטור הקרבי הכי ריאליסטי כמעט שיש כיום. ממליץ לך. |
|
חזור למעלה |
|
|
saar767 טיסות סדירות
|
נשלח: 22:40 ,13 אפריל 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אבל יש לי W7 וזה לא עובד לי OF.
עריכה: יופי עכשיו גם ה AF לא עובד לי על W7!
הוא תוקע לי את המחשב וגם הוא מראה לי מסך שחור. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
saar767 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:24 ,13 אפריל 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
הוא מציאותי יותר ?
לא ממש אוהב את הסוג הזה של המטוסים...
אני כבר נראה לי התייאשתי ואני יעבור פשוט לטוס ב FSX עם קרביים מה שממש מבאס אותי כי זה לא באמת קרבי.
יש מישהו שטס ב DCS ויכול להגיד לי איך הוא ?
מה עם ה LOMAK יש ביקורת ? |
|
חזור למעלה |
|
|
acef תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jan 24, 2007 הודעות: 378
|
|
חזור למעלה |
|
|
saar767 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:37 ,13 אפריל 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
חח באמת נראה מטוס מגעיל
בכל מקרה, איזה באגים יש ?
יש ישראלים ב DSC שטסים ?
אולי תכנון עתידי לבנות טייסת שתטוס ב DSC ? |
|
חזור למעלה |
|
|
orenmi6 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 06, 2008 הודעות: 99
|
נשלח: 0:33 ,14 אפריל 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא בעיה. AF פועל חלק על WIN7, כל מה שאתה צריך לעשות זה להתקין מחוץ לprogram files
ובתוך הסימולטור כנס ל setup/graphic ואז תשנה את ה mode מ T&L ל D3D HAL.
לגבי לטוס עם אנשים בהייפרלובי יש כמעט תמיד כמה אנשים גם אני שם לפעמים אנחנו טסים דוגפייטים
ולפעמים משימות. |
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 6:10 ,14 אפריל 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
הסימולטורי טיסה קרבית הכי טובים, מתקדמים ומציאותיים הם:
Rise of Flight - מלחמת העולם הראשונה, סימולטור יפיפה, ריאליסטי ביותר, מקסים, מעוצב יפה ברוח התקופה, מפתחת רצינית ביותר שכל הזמן מפתחת את הסימ' בכמיהה לריאליזם ועוד ועוד. למעשה המטוסי קרב הראשוניים בהיסטוריה, זו התקופה שהמציאו את התמרונים שידועים לנו עד היום.. מטוסי בוכנה רב כנפיים עושיים עץ ובד עם חימוש של 2 מקלעי 0.3 בקרבות אויר אינטנסיבים ביותר. מודל טיסה, פיזיקה, ניהול מנוע, גרפיקה, סאונד הטובים ביותר שקיימים היום..הסימולטור הראשון שהחוויה שהרגשתי היא שאני באמת טס ולא יושב מול מחשב.
איל2 - הוותיק, הסימולטור מלחמת העולם השניה הכי טוב שיצא אי פעם, מודל טיסה מעולה, המון מטוסים להטסה, מפות, חזיתות, אחד הסימ' היותר פופולריים בעולם וכו..והוא כל הזמן מתחדש בעזרת המודים, כך שהוא כבר משהו חדש, למשל, זה כבר לא רק מלחמת העולם השניה, יש כבר מטוסי סילון של שנות ה 50-60. סימולטור האם שלי (:
איל2 COD - הסימולטור החדש מבית היוצר של איל2, אותו רעיון של איל2, רק הרבה יותר מפורט וריאליסטי, בימים האחרונים שוחרר הכותר הראשון על הקרב על בריטניה. בנוסף, קוקפיט לחיץ, למרות שזה לא מאוד קריטי במטוסי מלחמת העולם השניה, יוסבר בהמשך.
DCS - המודרני הכי מתקדם שיש היום - בינתיים ישנם שני כותרים בסידרה, בלאק שארק וA-10C, והכותר הבא כנראה יהיה מטוס קרב, כנראה שרוב הסיכויים, אפ-18, אולי אפ-16, עדיין לא הוכרז בדיוק. אני מגדיר את הסידרה הזו כ"השילוב המנצח", כלומר, סימולטור שכל הבט שלו מושקע, גם פיזיקה, גם מודל נזק, גם אוויוניקה, גם גרפיקה וכו..לכן גם כל כותר מכיל כלי טיס קרבי אחד, בשביל שהמפתחים יוכלו להתרכז בכל הבט בצורה טובה ולא לפשט בפן כלשהו. בנוסף, כל כותר מתחבר לשני, ככה שכל אחד יכול לטוס בכלי טיס אחר באותו שרת.
ריאליסטי ביותר, קוקפיט לחיץ, מערכות שבאמת ממודלות, גרפיקה טובה, פיזיקה, נזק וכו..
ומבחינת מסוקים, הבלאק שארק הוא הסימולטור מסוקים הכי ריאליסטי שיש למסוק לPC אי פעם.
לגבי LOMAC, צריך להבין את ההיסטוריה, ננסה בקצרה, הסימולטור תוכנן להיות בסגנון של פאלקון, אבל בגלל כל מיני סיבות הוא שוחרר הרבה הרבה לפני שהוא היה מוכן, או יותר נכון איגל דינמיקס נאלצו לפשט אותו בשביל לשחרר בדד ליין(מה שלא קורה בעולם הסימולטורים שהרי דורשים פיתוח של שנים)..בכל מקרה במקום סימולטור ריאליסטי יצא סימולטור ארקיידי ולא יציב בצורה נוראית..ממש אי אפשר היה לטוס בו כשהוא יצא וגם כמה שנים לאחר מכן, איכשהו הוא עבר תיקונים, אבל נשאר לא מספיק מתקדם, עד שהמפתחת איגל דינמיקס השתחררה מהמפיצה ויכלה לעבוד בחופשיות ואז הם יצרו את התוספת Flaming Cliffs שמכילה את מטוסי התקיפה סוחוי-25 וסוחוי-25 T..ופה באמת מדובר באחלה סימולטור, עם מודל טיסה, פיזיקה ונזק מעולים..היום הגרסא נקראת FC2 והיא עובדת ביחד עם סידרת DCS.
שאר המטוסים של לוק און המקורי שופרו מעט, אבל הם דיי נשארו כמו פעם והם לא מספיק ריאליסטים ומפורטים.
פאלקון - אני אישית לא בתחום הפאלקון, אבל מדובר בסימ' ותיק, אך מתחדש כל הזמן בעזרת מודים.
ממה שאני יודע, הוא ריאליסטי מאוד באוויוניקה ובעל קמפיין דינמי מתקדם מאוד. הסימולטור המקורי להיום out date בגרפיקה למשל, אבל בעזרת מודים כמו BMS, Open Flacon ועוד, הוא ממשיך להשתדרג ולהיות רלוונטי.
הקוקפיט לא לחיץ באיל2 כי אין על מה ממש ללחוץ, במקרה הזה קוקפיט לחיץ לא רלוונטי..
לשלול סימולטור רק בגלל שאין לו קוקפיט לחיץ זה לדעתי לא נכון, צריך להסתכל על המכלול, וחוץ מזה סימולטורים של עד שנות ה-50 אין ממש סיבה לקוקפיט לחיץ, זה בעיקר ידיות ולחצנים שאתה ממפה על הHOTAS וככה מגיע להכי ריאליסטי ולא עם עכבר, בנוסף, זו תקופה שהטייס מרגיש את המטוס ועושה את הפעילויות, זה שונה ממודרני ששם יש כל מיני מערכות, בקיצור, צריך לנסות בשביל להבין את ההבדל. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
FOX5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 09, 2010 הודעות: 512
|
נשלח: 10:55 ,14 אפריל 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא חושב שיש לך מה לעשות עד שתצא הגרסא החדשה של פאלקון-(BMS), הוא יעבוד על WIN 7 . |
|
חזור למעלה |
|
|
saar767 טיסות סדירות
|
נשלח: 11:00 ,14 אפריל 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מה זה הגרסה הזאת BMS ? |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|