צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2008 הודעות: 138
|
נשלח: 17:04 ,30 מרץ 2011, ד' כותרת הודעה: שאלות |
|
|
שלום,
ראשית עלי לציין שאני עד עכשיו שיחקתי בסימולטור סילוני (פאלקון)
ועכשיו שאלות:
1) עשיתי טיסה קצרה על אחד הדגמים של ההוריקן ומשום מה הוא כל הזמן משך למעלה וימינה - מה עלי לעשות?
2) באותה טיסה ניסיתי ליירט מטוס אוייב ושמתי לב שעלי ממש להאבק עם הסטיק כדי לנסות ולהביא את המטוס לבצע את מה שאני רוצה - מה עלי לעשות ?
3) האם יש דרך להשתמש בכפתורים השונים בתא הטייס?
4) האם יש אפשרות לנטוש את המטוס ואם כן איך עושים זאת?
5) היות ואני טסתי בעיקר על סימולטור שבו יש מטוסי סילון שמאד קל שלא להתרסק איתם כי השליטה מעולה על איזה מטוס מומלץ לי להתחיל כדי להתרגל לטיסה בסימולטור IL21946
סליחה אם אני שואל שאלות שכבר נשאלו
אנא מכם היו סבלנים ואם יש צורך תנו לי קישור לדיונים המתאימים
תודה מראש
רועי "אני עושה לי מנגינות ממטוסים
ממטוסים כה אדירים שאת השמיים מרעידים
במבערים ששואגים
אני עושה לי מנגינות, ממטוסים"
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 17:18 ,30 מרץ 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
היי רועי וברוך הבא!
שאלות זה טוב, מבחינתי לפחות אין לי בעיה לענות אפילו אם יש פה בפורום תשובות איפשהו...
1. השוני הגדול ביותר בין סימולטור סילון לסימולטור מטוסי בוכנה הוא כוח ההנעה - הפרופלור.
הרגשת משיכה לאחד הצדדים בגלל כח הפיתול שיוצר סיבוב הפרופלור, זה משהו שצריך להתרגל אליו מכיוון שהוא קיים כמעט בכל הדגמים בסימולטור.
המשיכה למעלה היא כנראה בעקבות מהירות שאספת, ככל שהמטוס צובר מהירות כך האף נמשך למעלה בגלל העילוי שבכנפיים, יש לך אפשרות לקזז את הגה הגובה של המטוס (ברוב הדגמים בסימולטור) אני ממליץ לבדוק את ההגדרות המקשים במשחק כדי לבדוק איזה כפתורים משנים את הקיזוז - TRIM.
2. גם כאן הבעיה לרוב היא קיזוז, שוב לבדוק בהגדרות המקשים את אפשרויות הקיזוז.
הירי בסימולטור גם מאוד קשה להתרגלות בהתחלה... צריך לקחת בחשבות בליסטיקה והיסט כשיורים, זה יבוא עם הזמן.
3. לא, בIL2 1946 אין אפשרות כזו, לעומת זאת בכותר החדש שיוצא בימים אלה - IL2 Cliffs of Dover אתה כן יכול.
4. Ctrl E זהו הכפתור המוגדר כברירת מחדל לנטישה, אתה יכול לשנות את זה בהגדרת המקשים.
5.אני ממליץ להתחיל עם זירו - A6M-2 זהו מטוס יפני שהמשקל שלו קל מאוד והוא עשוי עץ, בעקבות זאת הוא פונה מעולה אבל לא כל כך מהיר ונוטה להידלק בקלות.
אחר כך אתה יכול להמשיך ולנסות את סוגי הספיטפייר השונים, שים לב הם נוטים להזדקר יותר.
בהצלחה! |
|
חזור למעלה |
|
|
pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2008 הודעות: 138
|
נשלח: 18:19 ,30 מרץ 2011, ד' כותרת הודעה: תודה |
|
|
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|