צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
s123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 610
|
נשלח: 8:24 ,22 פברואר 2011, ג' כותרת הודעה: תקיפת מטרות נקודתיות מגובה רב |
|
|
שאני מפציץ המוד ccip שדה תעופה זה קל כי גם מגובה רב אתה יכול ליצור קשר עין עם המסלולים שהם המטרה ומכאן כבר אין בעייה.
אבל שאני טס להפציץ מחנה מחבלים ואני בגובה של לפחות 15000 רגל גם שאני מגיע לנ"צ של התקיפה אני לא רואה שום מחנה מחבלים\רקטות-נ"מ\טנקים וכדומה.
איך אני מגיע למצב שאני יוצר איתם קשר עיין? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
YUVALG13 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 13, 2009 הודעות: 449
|
נשלח: 11:30 ,22 פברואר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
או שפשוט תבוא בגובה נמוך
נערך בפעם אחרונה על-ידי YUVALG13 בתאריך 16:27 ,22 פברואר 2011, ג', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
s123 טיסות סדירות
|
נשלח: 19:19 ,22 פברואר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אם זה כך תוכלו לומר לי:
1ץלאיזו מטרות תוקפים בדרך כלל בccip?
2.איזה מטרות תוקפים בטילים מונחי לייזר וטלוויזיה
3.איזה מטרות תוקפים בjdam? |
|
חזור למעלה |
|
|
yuvalber9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 14, 2009 הודעות: 305
|
נשלח: 20:29 ,22 פברואר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
בעיקרון אפשר לתקוף הכל עם כל סוג,השאלה היא איך באים ובמה משתמשים....
ב-CCIP אין לך בעיה לתקוף בגובה נמוך ולהפציץ שדה תעופה\בניין\רכב...
כנל גם בטילים ופצצות מנוחות לייזר וטלוויזיה,הכל אפשרי.
וגם בפצצות מונחות מערכת לווין,אך היתרון המשמעותי של פצצות אלו הוא להשליך בפעם אחת נגיד 4 פצצות כשאר כל אחת הולכת למטרה שונה.למשל 2 על מסלול ועוד 1 על המגדל פיקוח נגיד ועוד 1 על מחסן נשק נגיד... |
|
חזור למעלה |
|
|
s123 טיסות סדירות
|
נשלח: 19:49 ,4 מרץ 2011, ו' כותרת הודעה: |
|
|
משהו לא מסתדר לי.אני טס להפציץ בונקר אבל הבונקר הזה נצמא בין מלא בניינים אחרים.איך אני יודע מהי המטרה שלי?הבונקר שלי?המטרה שלי?זה פשוט בלתי אפשרי ככה.(וככה אפשר לפגוע בקלות בחפים מפשע) |
|
חזור למעלה |
|
|
yuvalber9 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:09 ,4 מרץ 2011, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תראה לתקיפות מסוג כזה,של מבנים,גשרים שדות תעופה,או עצמים יחודיים(זה מסוג המשימות שנקראות STRIKE בדר"כ)עושים פעולה של RECON,בחלק שלפני שנכנסים לטיסה..
במסך של המפה של לפני הטיסה,בנקודת הציון שבא תוקפים את המוצב יש ללחוץ עכבר ימני ואז אפשרות "ריקון" ואז ייפתח לך בעצם תמונה תלת מימדית של האזור של נקודת הציון,ותפתח עוד רשימה של יעדים אפשריים לתקיפה,ואז אתה צריך ללכת לחפש ברשימה את מה שאתה צריך להתקיף,ומקליק על זה...
ואז יש עוד פעולה או שתיים שעושים(קצת קשה להסביר אז תלך למדריכים שבתיקיית הdocs בסימולטור).
מה שנותן לך הריקון זה שהנקודת ציון של התקיפה תהיה ממוקמת בדיוק על הבונקר למשל שאתה צריך לתקוף,ואז אתה יודע מה אתה תוקף... |
|
חזור למעלה |
|
|
s123 טיסות סדירות
|
נשלח: 9:24 ,5 מרץ 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אבל גם אם המטרה על הנ"צ שלי אני לא מצליח לזהות בשטח את המטרה |
|
חזור למעלה |
|
|
yuvalber9 טיסות סדירות
|
נשלח: 9:50 ,5 מרץ 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אין סיבה שלא תצליח...דבר ראשון,אתה יכול כבר בתהליך הrecon לראות איך המטרה נראית,מה שיעזור לך לזהות אותה ויזאולית...
ודבר שני אם הנ"צ מסומנת לך בדיוק על המטרה,לא משנה באיזה מצב של תקיפה תבוא תוכל להינעל עלייה,כי פשוט ננעלים על הנקודה המדוייקת של הנ"צ.(יש אפשרות בMFD במצב הFCR אוויר קרקע שסמן הראדר יהיה בדיוק על נקודת הציון,ואז אין בעיה.
חוץ מזה זה רק במקרה של הפצצת CCRP ללא כל עזרים(כלומר פצצות טיפשות),זה משחק ילדים לתקוף בCCIP למשל מבנה שמסומן בנ"צ,או להפציץ בעזרת פצצות חכמות,כמו לייזר,טלוויזיה או אפילו GPS...ככה אתה גבוה ויכול לזהות את המטרה בלי בעיה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|