צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
יוסישי טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 15, 2010 הודעות: 123
|
נשלח: 17:27 ,13 פברואר 2011, א' כותרת הודעה: דף שאלות |
|
|
אני יודע שזה ישמע קצת דבילי אבל יש מילים בנושא התעופה שאני פשוט לא מבין
פיטרול:
טיסה עם קיזוז:
שיוט:
מישו יכול לעזור לי ולשים יד על זה ולהגיד לי מה זה שי קריאף מפקד טייסת מובילי הלילה הוירטואלית
יוצר סקינים לfs9.
בעל:Flight Simulator 2004
114 מובילי הלילה הוירטואלית
http://www.2all.co.il/Web/Sites4/Squadron114/DEFAULT.asp |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
nikos טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 29, 2010 הודעות: 481
|
נשלח: 18:41 ,13 פברואר 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
פיטרול- מושג צבאי. המטוס טס באזור מסוים ודואג שלא טסים שם מטוסים שלא אמורים לטוס שם...
טיסה עם קיזוז- אני לא אכנס עמוק אלא אגע בגדול. תשים לב שכאשר אתה טס במהירות מסוימת ואז מגביר את כוח המנוע למקסימום האף מנסה לעלות למעלה. זאת כיוון שמהירות עולה, יש יותר עילוי, המטוס מנסה לנסוק והאף עולה.
נניח שאתה לא רוצה לנסוק אלא רק לטוס מהר יותר... בשביל זה אתה מכניס את המצערת עד הסוף, המהירות עולה ואתה כל הזמן לוחץ על הסטיק כדי שהאף לא יעלה והמטוס יצבור מהירות במקום גובה.
אתה יכול לתאר לעצמך שלהפעיל כוח על הסטיק זה מעייף/מעצבן/דורש השקעה מיותרת של מאמץ. מה שעשו זה שמו "כנפון" קטן על הזנב שניתן לשלוט עליו מתוך הקוקפיט. כאשר מזיזים את הכנפון הקטן הוא גורם לכל הזנב לעלות/לרדת בהתאם. מה שזה נותן בתחלס- זה "מחזיק" את האף במקום מסוים. במקום שאתה כל הזמן תדחוף סטיק ותוריד את הזנב, הכנפון הקטן גורם לזה.
כאשר טסים במטוס אמיתי אחד הדברים הראשונים שאתה לומד זה לשמור על המטוס מקוזז. כלומר לגרום לכך שהאף לא ירצה לא לעלות ולא לרדת... זה גטרם לך להפעיל פחות כוח, פחות להתאמץ ולהתייחס לדברים יותר חשובים (כמו מטוסים שסים סביבך).
לפעמיים משתמשים בקיזוז כשרוצים לנסוק בזווית מסוימת (המראה למשל), או במהלך פניה הדוקה...
מקזז הוא כלי מאוד מאוד שימושי. באנגלית הוא נקרא TRIM. תמצא סימולטור איך איזה כפתורים מפעילים אותו ותעשה ניסויים עד שתבין איך הוא עובד. תזכור- לא מטיסים בעזרתו אלא משתמשים בו כדי לשמור על האף במצב מסוים!
שיוט- זהו מצב טיסה שבו המטוס לא נוסק (אחרי המראה) ולא מנמיך (לקראת נחיתה) פשוט טס בכיוון מסוים בגובה מסוים. גובה השיוט נקבע על פי רוב לפי ביצועי המטוס/דרישות תעבורה. בגדול השאיפה היא שבמהלך השיוט אתה תטוס במהירות היעילה ביותר- הכי מהר שאפשר יחסית להכי מעט דלק...
ב |
|
חזור למעלה |
|
|
יוסישי טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 15, 2010 הודעות: 123
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|