שלום ידידי?מה קורה?
לגבי המטוסים הרוסים אין לי מושג מאחר ואני לא אוהב את הנדסת האנוש- למרות שתוכל לקבל תשובה יותר ממפורטת באזור האימונים.
לגבי האיגל - לחיצה פשוטה על מקש "2" מדליק את המערכת ולחיצה על " i " מפעיל את המכ"ם.
בצג השמאלי תוכל לראות מטוסי אויב ומטוסים של חברים לקבוצה, על מנת להבדיל ביניהם תדע תמיד שנקודה ברורה מיצגת מטוס מקבוצתך ואילו מקו מודגש " - " מיצג מטוס אויב כמו כן תוכל להגדיל טווחים באמצעות פלוס ומינוס " + " " - " ולכוון את הסמן באמצעות " / " ימינה " . " מטה " , " שמאלה ואחרון " ; " מעלה לאחר שכיוונת את הסמן למטרה הרצויה לחץ "Tab" והינך נעול על המטרה.
במידה ומטוס האויב סוגר את המכ"ם שלו - וזה קורה הרבה, בעיקר מאנשים שיודעים לשחק לחץ על מקש "3" ולאחר מכן "4" - בתצורה הזו אתה יכול לנעול על מטרות רק לאחר שרכשת קשר עין וכיוונת את המטוס לכיוון המטרה.
רק כך בחשבון שבתצורה הזו אתה עלול להפיל חבר לקבוצה אז היה בטוח במאה אחוז שזהו אכן מטוס אויב.בנוסף על מנת להפעיל את המשבש מכ"ם לחץ על מקש "E" ,דע רק שבפעולה זו אתה חושף את מיקומך הכללי למטוסים אחרים כמו הפעלת המכ"ם.
עד כאן ,מקווה שעניתי לך וקצת מעבר
כמעט שכחתי, באמצעות מקש "D" אתה בוחר את סוג הטיל - תוכל לראות את בחירתך בצג השמאלי מתחת לצג המכ"ם.
ומקש "C" מעלה את כוונת התותח.
בהצלחה,אגב אני עדין ממתין לטיסה שאתה חייב לי
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה