צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Bonbon1948 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2007 הודעות: 68
|
נשלח: 18:38 ,24 ינואר 2011, ב' כותרת הודעה: בעיה בנחיתת ILS |
|
|
היי,
לאחרונה קוראת אצלי תופעה מוזרה - בזמן נחתת ILS כשהמטוס מתקרב למסלול, במקום לרדת בהדרגתיות אף המטוס מתחיל לרדת למטה בהגזמה והמטוס מגיע לקרקע הרבה לפני שהוא מגיע למסלול.
חשוב לציין שכל הטיסה עוברת טוב, לקראת הנחיתה אני מפעיל את כפתור האפרוץ' והמטוס מתכוונן בדיוק למסלול ואז אני רואה במסך את הסימן הסגול מתחיל לזוז ומיד מפעיל את הלוקלייזר.
לפעמים זה עובד טוב, לרוב המטוס נופל.
כמובן ששמתי את התדר הנכון ב-Nav1 ואת הכיוון ב-CRZ.
מישהו יודע למה זה קורה? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Blackout טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 15, 2009 הודעות: 312
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 2:51 ,25 ינואר 2011, ג' כותרת הודעה: Re: בעיה בנחיתת ILS |
|
|
Bonbon1948 כתב: | היי,
לאחרונה קוראת אצלי תופעה מוזרה - בזמן נחתת ILS כשהמטוס מתקרב למסלול, במקום לרדת בהדרגתיות אף המטוס מתחיל לרדת למטה בהגזמה והמטוס מגיע לקרקע הרבה לפני שהוא מגיע למסלול.
חשוב לציין שכל הטיסה עוברת טוב, לקראת הנחיתה אני מפעיל את כפתור האפרוץ' והמטוס מתכוונן בדיוק למסלול ואז אני רואה במסך את הסימן הסגול מתחיל לזוז ומיד מפעיל את הלוקלייזר.
לפעמים זה עובד טוב, לרוב המטוס נופל.
כמובן ששמתי את התדר הנכון ב-Nav1 ואת הכיוון ב-CRZ.
מישהו יודע למה זה קורה? | אין מספיק נתונים בשביל להתחיל לחשוב למה זה קורה. איזה מטוס? FMC? איזה טייס אוטומטי? סטנדרטי או ב-MCP? עם A/T? ביצעת גישה בגבהים הנכונים לפי הדפית? הגעת ל-FAF בגובה המוגדר בדפית? איזה תדר הצבת ב-NAV? של ה-VOR? של ה-LLZ? חוץ מסימן הלוקלייזר שזז,(הופיע) וזז גם סימן הגליידסלופ, לפני שלחצת APP? איפה המטוס בייחס לגליידסלופ במהלך ההנמכה? כל הזמן מתחת? או שהוא מתחיל על הגליידסלופ ואח"כ מתחיל לרדת מתחתיו? מה שיעור ההנמכה בפועל כשזה קורה? באיזו מהירות אתה? לא הזדקרת במקרה, לקראת סוף הגישה?
ודרך אגב, בכלל לא חשוב לציין שכל הטיסה עוברת טוב, זה לא מוסיף שום דבר לסיפור.
טוב אני מסיים כאן את סיעור המוחות באפילה ומעביר אליך את האחריות.
ואיזה שדה וגישה, בכלל?
ספר לנו קצת יותר. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Bonbon1948 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2007 הודעות: 68
|
נשלח: 1:29 ,26 ינואר 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
חחחחחחח כמה שאלות...
ת'אמת יש פה הרבה פרטים לא חשובים.
כנראה שהתבלבלתי בין כפתור האפרוץ' והלוקלייזר.
עשיתי שוב את אותה הטיסה עכשיו וזה עבד מצויין.
תודה בכל מקרה.
וסתם לידע - זה קרה לי ב-A321 וב-738 הדיפולטים ב-FSX.
שוב תודה! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|