צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
110tech טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 30, 2010 הודעות: 24
|
נשלח: 10:34 ,15 ינואר 2011, שבת כותרת הודעה: עזרה - נחיתה בפאלקון |
|
|
אהלן כולם
קודם כל עדכון קטן: קניתי ג'ויסטיק בשביל המשחק, הפנמתי את זה שבלתי אפשרי לשחק בזה עם מקלדת...
זה לא סטיק כמו של מטוס אלא כמו של פלייסטיישן עם ה4 חצים בצד שמאל ו4 סימנים X O וכו' בצד ימין. ניסיתי להמריא ולטוס עם המטוס וזה עובד מצוין.
עכשיו השאלה היא...איך נוחתים?
בגלל שאני רק מתחיל במשחק אני נכנס לTRAINING ושם אני בוחר LANDING FINAL APPROACH, ואין לי מושג מה זה עושה למטוס שהוא מאט כ"כ מהר שברגע שהוא מגיע לאלטיטוד 0 הוא מתרסק לי על קו חוף הים, ואני בכלל לא מצליח לראות או למצוא את המסלול נחיתה...
את הכני נסע הורדתי ואני יודע שצריך לנחות על 2 הראשיים בנחיתה, אבל קודם אני צריך למצוא את המסלול ולא להתרסק. איך אני עושה את זה? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
yuvalber9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 14, 2009 הודעות: 305
|
נשלח: 11:55 ,15 ינואר 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
חבל שלא קנית סטיק רגיל,הרבה יותר קל...(יש סטיק מעולה רק ב-190 שקל..)
בכל מקרה אם אתה רק מתחיל תלמד אולי קודם להתניע את המטוס,להמריא וקצת ניווט,ככה תרגיש שאתה יותר שולט במטוס...
בכל מקרה כאן יש לך מדריך לנחיתה מעולה שנמצא באזור המדריכים של האתר:
http://www.preflight.us/HE/content-30.html
תהנה ובהצלחה. |
|
חזור למעלה |
|
|
110tech טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 30, 2010 הודעות: 24
|
נשלח: 12:33 ,15 ינואר 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
yuvalber9 כתב: | חבל שלא קנית סטיק רגיל,הרבה יותר קל...(יש סטיק מעולה רק ב-190 שקל..)
בכל מקרה אם אתה רק מתחיל תלמד אולי קודם להתניע את המטוס,להמריא וקצת ניווט,ככה תרגיש שאתה יותר שולט במטוס...
בכל מקרה כאן יש לך מדריך לנחיתה מעולה שנמצא באזור המדריכים של האתר:
http://www.preflight.us/HE/content-30.html
תהנה ובהצלחה. |
לא היה בחנות סטיק רגיל, וגם אני לא רוצה להשקיע כסף בשביל זה...קניתי משהו זול, פשוט אבל עושה את העבודה.
חוץ מזה, אני יודע להתניע, להמריא וגם לטוס איתו ולשלוט בו (ניסיתי בעזרת הג'ויסטיק) והלך מצוין.
תודה על המדריך |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
YUVALG13 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 13, 2009 הודעות: 449
|
נשלח: 0:23 ,16 ינואר 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
על המצערת אפשר לשלוט בלי סטיק עם + ו -
יש לי בדיוק אותו השלט שאני משתמש בו בתור עוד כפתורים וצירים לסימולטור וניסיתי לעשות מה שאתה עושה, אני חייב להגיד לך כל הכבוד אם אתה מצליח לנחות
לא הצלחתי אפילו להתיישר |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|