הצטרף בתאריך: 03/06/2005 הודעות: 165 מיקום: פתח-תקווה
נשלח: 14:55 ,14 יוני 2006, ד' כותרת הודעה: כמה תמונות מהסימולוטור!...
כמה תמונות מהסימולוטור הזה. ...
מטוס F15 זווית יפה .
נשר ישראלי על המסלול במלחמת יום כיפור (1973)
שני פאנטומים ישראליים בשמי האויב המצרי.
זהו מטוס הפאנטום הישראלי שצלף על בסיס מצרי...ונפגע מאש נ.מ,המטוס נחת בבסיס המצרי,ונעצר רק לאחר כמה מאות מטרים ...הטייס נטש בהצלחה ונפל בשבי המצרים.
מעולם לא נפל מטוס פאנטום אמריקאי בידי הסובייטים וזהו ההזדמנות שלהם לבחון את מערכות המטוס המשוכללים.גורמים מצריים אומרים שהפאנטומים פעלו בשיטה חדשה ותקפו בגובה נמוך.עוד אומרים הגורמים כי למטוס הפאנטום הזה יש מערכת לוחמה אלקטרונית.
תודה שקראתם במחנה 1973
עכשיו שאלה בעת ההמראה אני צריך לסגור את הרדאר כדי שלא ייזהו אותי ?...
מתי להפעיל פוד ל"א ואת הרדאר?...מתי צריך להוציא נורים ומוצים ?...
נשלח: 11:47 ,4 05 2007, ו' כותרת הודעה: Re: כמה תמונות מהסימולוטור!...
Refael MantZur כתב:
כמה תמונות מהסימולוטור הזה. ...
מטוס F15 זווית יפה .
נשר ישראלי על המסלול במלחמת יום כיפור (1973)
שני פאנטומים ישראליים בשמי האויב המצרי.
זהו מטוס הפאנטום הישראלי שצלף על בסיס מצרי...ונפגע מאש נ.מ,המטוס נחת בבסיס המצרי,ונעצר רק לאחר כמה מאות מטרים ...הטייס נטש בהצלחה ונפל בשבי המצרים.
מעולם לא נפל מטוס פאנטום אמריקאי בידי הסובייטים וזהו ההזדמנות שלהם לבחון את מערכות המטוס המשוכללים.גורמים מצריים אומרים שהפאנטומים פעלו בשיטה חדשה ותקפו בגובה נמוך.עוד אומרים הגורמים כי למטוס הפאנטום הזה יש מערכת לוחמה אלקטרונית.
תודה שקראתם במחנה 1973
עכשיו שאלה בעת ההמראה אני צריך לסגור את הרדאר כדי שלא ייזהו אותי ?...
מתי להפעיל פוד ל"א ואת הרדאר?...מתי צריך להוציא נורים ומוצים ?...
תודה לכל העונים!
לשאלתך.
אתה יכול בתור התחלה לא להפעיל את הרדאר, אך מרגע שהיפעלת אותו, אתה לא יכול לכבות אותו.
אם אני לא טועה מרגע שיש לך פוד, הוא פועל אוטומטית.
מתי להפעיל נורים ומוץ? כשאתה מעל איזור הסכנה, או כשאתה שומע בקשר צעקה: missle launch או Sam launch .
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה