צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
alexunder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 08, 2010 הודעות: 87
|
נשלח: 3:03 ,31 דצמבר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
במקצוע הטייס עצמו, אין שום הבדל משמעותי לאחד המינים, אך לעומת זות זה מוכך שגברים הם חיילים טובים יותר, ומשום שטייסי חיל האוויר הם קודם כל חיילים הייתי מעדיף טייסים גברים גם אם הנשים בעלות רמת טיסה זהה.
ושוב, זה לא שאני חס וחלילה אומר שצריך לפסול נשים מהקורס, ההפך, לכמה המוכשרות באמת צריך אפילו לשמור מקום, אבל חד משמעית לא צריך לנסות ולדחוף עוד נשים לקורס בכוח. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
YUVALG13 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 13, 2009 הודעות: 449
|
נשלח: 15:25 ,31 דצמבר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: |
"בעצם אני יכול להבטיח לכן שלפחות 50 אחוז מאוכלוסיית הגברים במדינה היו מצליחים להטיס את המטוסים האלה הרבה יותר טוב מהן." |
בחיל האוויר בטוח יש פחות ממליון וחצי טייסים, זה בדוק . |
|
חזור למעלה |
|
|
sharonbh תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Dec 19, 2007 הודעות: 496
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
alexunder טיסות סדירות
|
נשלח: 15:46 ,1 ינואר 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | איך לדחוף?
זה לא שאם לא מגיעות נשים מכריחים אותן...
מה הבעיה בבנות שמצליחות לעבור את סף הדרישות של הקורס הזה? |
אני יכול להגיד לך דבר אחד, מנסים לדחוף נשים לקורס חד משמעית, ראיתי את זה עוד בהתחלה בירפ"א א' וזה ממשיך גם במיונים שאחרי.
זכור לי אותו מקרה בירפ"א שבו בחורה פשוט באמצע הסימולטור החליטה שאין לה יותר כוח לזה, והחיילת שם התחילה ממש להיתחנן עלייה שהיא תישאר ושאין מספיק בנות בקורס וכו, וגם שמעתי איזה יציאה שהקורס רוצה להגדיל את כמות הנשים ב15 אחוז נוספים...
או וכמובן בקשר לסף הדרישות, זה עובדה ידועה שבירפ"א ב' בחלק של בדיקת הנשיפה, מרבית הבנות (בריאות לחלוטין בלי אסטמה ובלי כלום) לא מצליחות לעבור את בדיקת הספירומטריה בפעם הראשונה ונשלחות לבירורים ולבדיקות נוספות.
אז שוב אני אומר, בטבעי גברים יותר מתאמים בגלל העליונות הפיזית שלהם, אבל אני לא חלילה אומר שצריך לפסול נשים מהקורס, פשוט לא לדחוף לשם כאלו שלא באמת מתאימות. |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
alexunder טיסות סדירות
|
נשלח: 18:04 ,1 ינואר 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
לא מדויק, הן לא מגיבות הרבה יותר טוב וזה קשור בעיקר לסרקולצית הדם ואם כבר לחוסר השרירים שלהן , שכן נשים גם קטנות בממוצע, זה לא הבדל ביו נשים לגברים זה הבדל בין הגדלים של האינדיבידואלים, שכן ישנן גם נשים בגובה 1.80 וגברים בגובה 1.60
וכשאמרתי עליונות פיזית התכוונתי לא רק לתהליך הטיסה עצמו אלה גם לכל מה שמסביב, כי הרבה אנשים שוכחים שלהיות טייס קרב זה לא רק להטיס את המטוס עצמו. |
|
חזור למעלה |
|
|
Blackout טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 15, 2009 הודעות: 312
|
|
חזור למעלה |
|
|
alexunder טיסות סדירות
|
נשלח: 1:55 ,2 ינואר 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
לא היתכוונתי רק לטייס קרב, אלה לטייס תחת המסגרת הצבאית.
ובוודאי שטייסים אזרחיים מתמודדים עם 1001 דברים, אבל המסגרת הצבאית היא שונה, ואני טוען, ואני חושב שזו טענה מוכחת שגבר מתאים יותר למסגרת צבאית. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|