נשלח: 19:39 ,28 דצמבר 2010, ג' כותרת הודעה: מערכת HOTAS
שלום לכולם.
כחלק מתהליך חזרתי לטיסה אני מעונין לרכוש מערכת HOTAS.
מה היא המערכת הטובה ביותר כיום בשוק (גם בארה"ב) מבחינת יחס של איכות - מחיר.
מה היא המערכת שנותנת את התמורה המירבית לכסף?
המערכות שאני מכיר הן הG940, הX65 והCOUGAR...חוץ מאלה יש עוד דברים?
ושאלה נוספת לא כל כך קשורה, האם יש אפשרות כלשהי להסב דוושות של הגה למחשב לדוושות לסימולטור?
קוגר כבר לא רלוונטית, יצורה הופסק לטובת הוורטהוג.
למיטב ידיעתי הg940 סובל מבעיות דרייברים מיומו הראשון. והx65 נראה לי כמו הכלאה לא מוצלחת. אבל אני עדיין שוקל אותו כמחליף לx52 שלי לכשימות אך ורק כי אני חייב טוויסט בסטיק
יש אפשרות לסדר את הדוושות, זה תלוי ביצרן ובדרייברים שלו.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
הG940, אגב, התקדם לא רע אבל עדיין לא נמצא בשיאו.
לוג'יטק פתרה או לפחות מזערה בעיות רציניות בעזרת דרייברים (בהתחלה הם טענו שזה לא אפשרי) והתהליך ממשיך- אז לפחות כאן מגיע להם ח"ח על שלא זרקו את המוצר עלינו וברחו.
בכל אופן המערכת הזאת עדיין זקוקה לעדכונים ושיפצורים מבחינת תוכנה של לוג'יטק. יקח זמן.
מבחינת החומרה- נראה שהG940 מוכיח את עצמו, בינתיים.
לי אישית לא נראה טוב עניין הצירים וגלגלי שיניים מפלסטיק בין מנועי הFF לבין הסטיק. אבל עוד לא ראיתי שמישהו דיווח על כשל בנקודה הזאת.
איך שהבנתי- רוב הסיכויים שפשוט תוכל להכנס לדרייבר או תוכנת ההגדרות של הדוושות\הגה ולחפש את אפשרויות הצירים שם- אחת מהן תשלב את הצירים של הדוושות לציר בודד. את הציר הזה תוכל כבר להגדיר בכל סימולטור כציר הגה הכיוון.
RvE=Getsno=, תודה, אבל זה לא ממש הכיוון.
אני יותר בכיוון של הX52 ולכן אני מבקש מכל מי שקורא בפורום זה ואת הודעה זו ויש לו את המערכת הזאת שיכתוב פה איזה ביקורת קצרה או חוות דעת אישית שלו על המערכת, זה יעזור מאוד.
URI, אין בעיה כלשהי בלחבר גם את הסטיק וגם את ההגה? לא יכולת להיווצר בעיות כתוצאה מזה?
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה