נשלח: 14:52 ,24 אוקטובר 2010, א' כותרת הודעה: שאלה בנוגע לשימוש ב TIR
בזמן שימוש ב TIR, כאשר אני מעביר למבט חיצוני, למשל SPOT, ה TIR שולט על זוית המבט. על מנת ל"הקפיא" את מצלמת ה TIR יש ללחוץ על מקש F9 ואז ניתן לשלוט בזוית המבט בעזרת כפתור ה HAT שעל הסטיק/יוק.
מכיוון שמקש F9 ב FSX משמש גם למעבר לקוקפיט וירטואלי, נכנסתי להגדרות ומחקתי שם את הפקודה F9.
הבעיה היא שכעת, כשאני לוחץ על מקש F9 שום דבר לא קורה - ה TIR ממשיך לעבוד כרגיל.
מכיוון שזה די לא נוח לשלוט במבטים החיצוניים בעזרת ה TIR לעומת ה HAT הייתי רוצה לדעת מה צריך לעשות על מנת ל"הקפיא" את מצלמת ה TIR. למיטב הבנתי לא ניתן לתכנת כפתור אחר בתוכנה של ה TIR על מנת ל"הקפיא" את המצלמה.
שרון, לדעתי יש בהגדרות הפאלקון איזה צ'קבוקס שאומר "שלוט על מבט חיצוני ע"י TIR" - אם אתה מכבה אותו, אז המבט לא ישלט ע"י הTIR, ולא צריך להקפיא את הTIR, או לעשות משהו מיוחד. המבט החיצוני ישלט ע"י הכובע בסטיק וזהו.
אני לא זוכר איפה זה, אני מוכן לבדוק את זה בהמשך הערב.
ירון א.
טייס פרטי על C172 בעולם האמיתי - תענוג מזוקק
אורי,
זה מה שעשיתי (בעזרת ההסבר של אור יש לציין) אבל הסימולטור העקשן הזה מסרב לקבל את הפקודה במקלדת שאמורה להקפיא את ה TIR. כשאני לא ב FSX אז הכל עובד נהדר.
כמו שירון אמר, בפאלקון למשל יש אפשרות בתוך ההגדרות של המשחק לשנות את המבט חיצוני מ TIR לרגיל, אבל לא ב X ואני לא מבין איך מתוך המשחק, ה X מסרב לקבל את פקודת המקלדת.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה